U17-drengene tog tre point i en overbevisende sejr mod Brøndby IF i weekenden

28.02.2024 09:46

I årets første U17-kamp skulle drengene forsøge at fortsætte den ubesejrede stime mod Brøndby hjemme i Ådalen. Det endte med en overbevisende sejr til det velspillende U17-hold.

5-1: Jacob Brøchner Ambæk (49.)

Sebastian Mørk (47.), Richard Helveg (48.)
Brøndby IF: Sander Larsen (35.), Ali Al-Najar (72.), Viggo Poulsen (85.)

Kampens dommer: Jonas Bøgelund

De nykårede mestre af Christian Eriksen Cup og førerhold i U17-rækken skulle lørdag forsøge at sikre endnu en sejr mod Brøndby IF, da forårssæsonen blev skudt i gang i Ådalen.

De indledende 15 minutter var tætte og manglede ikke intensitet. Men lidt efter lidt formåede vi at spille os ud af Brøndbys pres og fandt samtidig åbninger på de gules venstre side.

De unge U17-drenge var skarpe og satte tonen for kampen. Efter 19 minutter bragte Lasse Andersen os foran 1-0 efter en afslutning, der blev rettet af og endte for fødderne af Lasse. Han afsluttede sikkert og sendte bolden over stregen.

Herefter gik det stærkt. Bare få minutter senere øgede William Christian Martin til 2-0, og han var ikke færdig med at sprede glæde i Ådalen. Kort efter gjorde han det nemlig også til 3-0 efter en omstilling, hvor han satte sin modstander og scorede.

Gustav Wulff og Magnus Hvitfeldt Andersen kom også på tavlen ved henholdsvis at score til 4-0 og 5-0. Dermed kunne vores stribede drenge gå til pausen med en komfortabel føring på fem mål.

Anden halvleg var en mere låst affære, hvor der ikke blev scoret mål i de fynske støvler. Brøndby IF kom ud fra pausen i forsøget om at undgå yderligere ydmygelse, og de stillede sig derfor dybt på banen. De formåede dog også at reducere til 5-1, hvilket også blev kampens endelige resultat.

Sejren og de tre point var aldrig i fare, og U17-holdet topper fortsat rækken med hele 10 point ned til FC Midtjylland på andenpladsen.