U17-striberne klar til Brøndby IF efter stærk opstart og succes

23.02.2024 09:49

U17-drengene har i opstarten vundet Christian Eriksen Cup, og disse kampe hjalp de unge striber med at finde rytme og tempo, så de er helt klar til lørdagens forårspremiere mod Brøndby IF.

I denne sæson har vores U17-hold deltaget i tre internationale turneringer - Geneva Cup, De Nordiske Mesterskaber og Christian Eriksen Cup – og vundet dem alle sammen. Det har ikke blot styrket holdet, men det har også tilføjet betydningsfuld international erfaring.  

- Denne sæson har været en formidabel rejse gennem rækkerne med mange imponerende præstationer på et højt, individuelt niveau. Vi har haft fornøjelsen af at deltage i tre turneringer og vinde dem alle, hvilket har givet os værdifuld international erfaring på højt niveau, lige fra kampe mod PSV Eindhoven her i Odense til Fluminense FC i Schweiz, siger U17-cheftræner Thomas Skou Juul Jensen. 

Forårssæsonen sparkes i gang på lørdag 
Lørdag sparker vi U17-Ligaen i gang igen, og ligesom i 3F Superligaen, er det Brøndby IF, der gæster Odense. 

- Vores første store udfordring venter os i form af Brøndby IF på lørdag. Det bliver en yderst vigtig kamp for os, ikke kun for at sikre en sejr, men også for at sende et signal om, at vi er klar til at fortsætte den gode stime fra det sidste halvår. Udfordringerne kommer, det er uundgåeligt. Men vi er klar til at tackle dem, hvad end det handler om, modstand på banen eller at integrere nye spillere på holdet, siger Thomas Skou Juul Jensen, inden han fortsætter: 

- Nu står vi over for Brøndby-kampen, og vi er fast besluttet på at fortsætte vores gode takter og bygge videre på det, vi allerede har opnået. Hvad fremtiden bringer, må tiden vise, men vi er klar til at tage udfordringerne op med højt humør og beslutsomhed.  

OB - Brøndby IF i U17-Ligaen spilles lørdag den 24. februar kl. 12.30 i Ådalen.