U19-drengene tog sikker sejr over AC Horsens og bringer os uhyre tæt på førstepladsen i ligaen

Nikolaj Juul-Sandberg og Mikkel Søfeldt stod for de stribede scoringen, da U19-drengene på sikker vis vandt over AC Horsens på Bane 2 i Ådalen.

Lørdag den 2. marts 2024 Kl. 12:30, Ådalen

2-0: Mikkel Søfeldt (84.)

Kampens dommer:
Michel Tykgaard

Lørdag formiddag var det endnu engang tid for vores U19-drenge at komme i aktion igen, og denne gang tog vi imod Den Gule Fare fra Horsens. Gæsterne gav bolden op fra start til en kamp, der havde trukket en del tilskuere ned i Ådalen.

De første ti minutter af kampen foregik på AC Horsens’ banehalvdel. Flere lovende angreb førte til en kavalkade af hjørnespark. I det 14. minut brød vi igennem på venstresiden. Bolden blev spillet skråt bagud til anfører Elias Hansborg, der knaldede bolden mod det korte hjørne, men en mirakelredning fra Horsens-keeperen Oliver Bjerregaard holdt stillingen på 0-0. Vores kaptajn skulle blot fem minutter senere få endnu en mulighed for at bringe os i front, men skuddet gik lige over overliggeren.

Det skulle dog være de stribede U19-drenge, der åbnede scoringsballet. Efter 21 minutter angreb drengene over højresiden. Som en tro kopi fra før, resulterede et flot OB-spil i, at bolden fra baglinjen blev lagt bagud, hvor Nikolaj Juul-Sandberg denne gang med en kontrolleret inderside afsluttede fladt i det korte hjørne og bragte os på 1-0. Første halvlegs sidste store chance blev også vores. Et gennembrudsstærkt U19-hold skilte Horsens-forsvaret ad, bolden blev fra venstresiden lagt fladt ind, men Horsens fik en mand på tværs, der fra seks meters afstand kunne blokere skuddet ud til hjørnespark. Vi kunne herefter går til pause med en 1-0-føring.

Anden halvleg blev skudt i gang, og efter 54 minutter opsnappede Elias Hansborg, bolden efter en opspilsfejl. I samarbejde med sine stribede holdkammerater fik de afviklet angrebet, men skuddet endte desværre lige i handskerne på Horsens-keeperen. Efter en times spil resulterede en fejlaflevering i en stor Horsens-chance. Deres angriber Jashar Belull fik afdriblet en mand inde i vores felt, afsluttet fladt i det korte hjørne, men en klasse fodparade fra Magnus Nielsen forhindrede en udligning.

I det 70. minut blev intensiteten øget,  og der var tale om en flok unge OB-drenge, der var sultne efter at score mål. Ihærdigheden gav pote i det 84. minut, da vi fra et hjørnespark fik sendt bolden lige ind i panden på Mikkel Søfeldt , der uimodståeligt headede os på 2-0. AC Horsens fik tre minutter senere en stor chance, men Magnus Nielsen i målet, der ellers ikke havde mange aktioner i kampen, fik flot pareret bolden ud til et hjørnespark.

Det hele sluttede med en stribet 2-0 sejr, der bringer os op på en foreløbig tredjeplads, kun ét point fra førerholdet, FC Midtjylland, der har spillet en kamp mere end os.