Alle sejl er sat ind for at få en stærk opbakning

08.05.2024 12:55

Alt er på spil, når vi på fredag får besøg af Lyngby Boldklub. Derfor sætter vi alle sejl ind for at skabe god stemning i fanzonerne, hvor Harske Hubbi spiller noget totalt olympisk musik, mens der er Happy Hour i Albani Fanzone. Allerede nu er den nederste del af Barfoed Group Tribunen udsolgt.

Først så holder vi af. Så holder vi ud. Og så holder vi ved.

Det er sådan, vi gør på Fyn, og der er i sandhed brug for de to sidste for tiden, hvor det spidser til i bunden af 3F Superligaens Kvalifikationsspil. Der er brug for hver en stribe i de sidste kampe, så vi kan sikre endnu en sæson i landets bedste række. Allerede nu er der lagt i kakkelovnen til en god opbakning, da der er under 350 billetter tilbage til den nederste del af Barfoed Group Tribunen.

Vi håber på at se endnu flere striber, og derfor gør vi også alt for at skabe de perfekte rammer i fanzonerne fra kl. 17.00, så vi kan støtte op om spillerne.

Total i orden musiksmag-smag-smag 
Vi har ringet til den bedste fynbo til at skabe de musikalske rammer for en god fredag aften, og vi er så heldige, at han bare sagde ”vi sås-sås-sås”. Harske Hubbi spiller op til dans fra kl. 17.30 til 18.15 på Live Culture-scenen med alle de lækre numre, og mon ikke han også spiller noget af det nyeste nede fra Nordtyskland.

Happy Hour på øl og sodavand
Når det nu er en fredagskamp, skal der ikke være tvivl om, at der selvfølgelig er Happy Hour i Albani Fanzone. Her kan du købe to Odense Classic eller Pilsner for bare ens pris – og denne gang gælder tilbuddet også på sodavand, hvis du skulle have lyst til en Faxe Kondi eller en Pepsi Max.

POP-UP dans og fresh fade
For at skabe lidt ekstra musikalsk stemning får vi besøg af en dansegruppe, der rundt omkring på stadion vil lave danseshow.

 

Der er masser gode grunde til at komme tidligt på stadion for at blive helt klar til at give den gas på lægterne.Skulle du komme for tidligt ud ad døren, så frygt ej! O’s Barbershop ruller deres kørende frisørsalon ind i Albani Fanzone, så du kan få ordnet håret, hvis du nu ikke nåede det hjemmefra.

 

Alle kræfter sættes ind på at sikre endnu et år i 3F Superligaen, og derfor kan det ikke siges nok gange, at vi har brug for alle striber, så vi kan stå side om side. Vi håber derfor at se mange, når vi på fredag kl. 19.00 samles til kampen mod Lyngby Boldklub, og har du ikke sikret dig billet til kampen, kan du gøre det her!