- Det vil give så meget energi

09.05.2024 09:14

Støtten til holdet er helt suveræn, mener Leeroy Owusu, der ser frem mod en vigtig kamp på Nature Energy Park, hvor vi får vi besøg af Lyngby Boldklub kl. 19.00.

Det var lidt af en mavepuster for de fremmødte striber, da vi mandag aften måtte se os slået af Vejle Boldklub. Også for Leeroy Owusu, der lagde op til kampens første mål, som ikke viste sig at være nok i den målrige affære. 

- Det er lidt svært at sætte ord på. Jeg synes, der var en god energi, og det var godt, at vi kom først foran, men lige efter scorede de. Vi havde stadig 80 minutter at spille, og der synes jeg, vi spillede fint. De var bare skarpere i boksen, end vi var, siger Leeroy Owusu. 

- Det er netop det, der gør, at jeg tror på det 

Over 1.000 striber havde fundet vej til Nørreskoven, og både før, under og efter kampen viste de en helt vanvittig opbakning til holdet. Og det påvirker også Leeroy og hans holdkammerater, at de ikke kan give mere tilbage:  

- Der er så mange mennesker, der regner med en – vi er jo ikke ligefrem en lille klub. Der er en masse mennesker, der støtter os, og det er ikke sjovt, når man ikke kan give dem det, de fortjener, siger han og fortsætter: 

- Jeg synes, at fansene har vist en stor støtte hele tiden men især her på det seneste. I tider hvor det er svært, er det virkelig dejligt, at de er med os og ikke vender ryggen til. Det er dejligt, at vi alle står sammen, og det er netop det, der gør, at jeg tror på det.  

Lyngby Boldklub kæmper hårdt for det 

Det har været svære kampe, vi har spillet mod Lyngby Boldklub i denne sæson. Det er blevet til to point i tre opgør, og senest var vejret ikke med nogen af holdene. Lyngby Boldklub er dertil en svær modstander at spille møde i sådanne kampe, mener Leeroy:  

- De er et svært hold at spille imod. Det er ikke altid, at spillet sidder der, men de kæmper hårdt og arbejder for det, og det er en irriterende type modstand at møde. Vi skal matche deres energi og kæmpe endnu hårdere. De står samme sted som os, og det betyder bare, at det er endnu en finale, hvor vi skal give den alt. Det vil give så meget energi til det hele, hvis vi får den sejr på fredag, siger han og fortsætter:  

- Vi har brug for, at der er meget energi på tribunen, som vil gøre det meget sværere for Lyngby. 

Vil du følge Leeroys opfordring og være med til at lægge pres på Lyngby Boldklub, når vi i morgen kl. 19.00 samles på Nature Energy Park, kan du sikre dig billet til kampen her!