Tæt opgør for U15-drengene

17.03.2024 08:56

Spillet bølgede frem og tilbage, og det så længe ud til, at vi ville tage de tre point i Brøndby, men i kampens sidste minutter udlignede hjemmeholdet, så kampen endte uafgjort.

2-2 Malthe Mortensen (76.)

Der var lagt op til et sandt topopgør da vores U15-drenge gæstede Brøndby IF denne solbeskinnede lørdag formiddag på bane 12 i Brøndby.

Kampen startede med et tungt pres fra Brøndby IF, men uden at det blev til de helt store chancer i kampens indledende fase. Vi kom bedre ind i kampen, men halvvejs inde i første halvleg kunne Brøndbys Jonas Gretlund bringe hjemmeholdet foran. Et flot skud på overliggeren helt uden chance for Frederik Donslund i det stribede mål resulterede i en repost, som Gretlund kunne heade i mål.

Herfra vågnede de unge OB-drenge op. Efter 24 minutters spil slog OB’s David Glibstrup Manata et flot indlæg tæt inde under mål, som Jonathan Friis kunne heade i mål fra bagerste stolpe.

Kun få minutter efter var vi på spil igen. Igen var David Glibstrup Manata i oplæggerens rolle, da han sendte Lukas Legaard Jørgensen i dybden. Han løb fra Brøndby-forsvaret og kunne ved hjælp af den fjerneste stolpe sende bolden i nettet.

Som anden halvleg skred frem, var det en meget taktisk affære, med Brøndby på bolden i store perioder. Med få minutter tilbage headede Brøndbys Malthe Mortensen bolden i mål på et hjørnespark.

Kort efter blev kampen fløjtet af, og det betød, at vi skulle i straffesparkskonkurrence, hvor vi vandt 5-6.