U15-drengene fik desværre ikke point i en intens kamp mod F. C. København

11.03.2024 08:13

Selvom U15-drengene leverede en flot indsats og skabte flere chancer, var det københavnerne, der løb med de tre point i Ådalen.

2-3: Gabriel Duarte Santos (64.)

Vores U15-hold stod over for en svær opgave, da de skulle følge op på den imponerende præstation fra sidste weekend, hvor de besejrede AC Horsens med 5-1. Denne gang var det F. C. Københavns U15-hold, der stod over for vores talentfulde drenge, og det skulle vise sig at blive en kamp, hvor begge hold gav alt, og hvor der ikke manglede intensitet.

Kampen i Ådalen udviklede sig til en tæt affære, hvor vi skabte flest scoringsmuligheder, der dog sjældent for alvor truede F. C. Københavns målmand. Men efter 27 minutter spillede Noah Glibstrup Manata bolden ud til Asger Lohmann Rasmussen på venstre kanten. Han kunne med et kraftfuldt spark fra en spids vinkel placere bolden i nettaget og dermed gøre det til 1-0.

Efter scoringen fik vi bedre styr på kampen og skabte flere lovende målchancer, dog uden at kunne omsætte dem til scoringer. Desværre mistede vi også bolden lavt på vores egen banehalvdel, hvilket betød, at F. C. København fik muligheden for at finde en åbning. Bolden blev spillet ud på kanten af vores felt, hvorfra den blev sendt i nettet. Det betød, at vi måtte gå til pause ved stillingen 1-1.

I anden halvleg tog vi igen føringen, da Lukas Legaard Jørgensen viste imponerende angrebsinstinkt og fik sendt bolden i nettet efter to forsøg. Det tog dog ikke københavnerne lang tid at svare igen. En bold ned bag vores højtstående forsvarslinje betød, at F. C. Københavns angriber fik serveret en friløber, som han køligt omsatte til en udligning.

På trods af, at OB var holdet, der havde de bedste muligheder for at komme i front efter udligningen, lykkedes det københavnerne at score til 2-3, efter vores forsvar mislykkedes med en clearing. Det førte til et tørt hug fra F. C. Københavns angriber, som endte i målet.

Vi pressede fint på for at få udlignet til sidst, men desværre var det F. C. København, der kunne juble over sejren, da dommeren fløjtede for sidste gang.