OB: Samuel Walseth Juel (65.), Yaya Bojang (70.)
F. C. København: Tamás Szucs (84.), Ozzy Neo Jönsson (92.)

Kampens dommer:
Hans-Henrik Høite Hansen

Trods kampstartstidspunktet fredag eftermiddag var der dukket mange tilskuere op, da OB's U19-hold tog imod F. C. København. Det var en dag, hvor solen stod højt over Ådalens kunstgræsbane, hvor to af ligaens tophold skulle mødes.

De unge drenge fra Odense kom bedst ud af starthullerne og pressede højt på banen, hvilket gjorde, at vi ofte vandt bolden på modstanderens banehalvdel. Vi skabte flere målchancer, men vi manglede desværre den sidste skarphed.

De stribede var også det bolddominerende hold på banen, og vi tillod ikke københavnerne at true Magnus Nielsen, der stod placeret nede i OB-målet, en eneste gang i første halvleg.

Vi fik da også prikket bolden over F. C. København's mållinje efter et hjørnespark, da der var spillet 38 minutter. Men desværre hævede linjedommeren flaget og dømte offside. Vi havde efterfølgende flere forsøg mod københavnernes mål, men desværre fik vi ikke nettet til at blafre, og begge hold måtte derfor gå til pause uden at have scoret.

Selvom vores dominans ikke var helt så markant efter pausen, var det stadig os, der kontrollerede kampen. På trods af det formåede københavnerne at score kampens første mål på deres første reelle chance, da et indlæg fra F. C. København's venstre side blev headet i mål.

Kort tid efter kunne vi have udlignet, da vi var farlige efter et fladt indlæg på tværs af feltet, men Valdemar Grymer fik ikke sat foden på, og F. C. København forblev derfor banens førerhold.

71 minutter inde i kampen vandt F. C. København bolden højt på banen, hvilket resulterede i et indlæg mod målet, som ramte en af vores tilbagestormende forsvarsspillere. Bolden gik i mål, og vi var dermed bagud med to mål.

Otte minutter senere passerede Valdemar Grymer, der var en af kampens farligste spillere, to F. C. København-forsvarere. Herefter kunne han nemt have reduceret, hvis det ikke var fordi, han blev kantet feltet. Dommeren tog fløjten i munden og pegede på pletten, hvorfra Elias Hansborg-Sørensen sikkert satte den ind bag FCK's målmand til 1-2.

Resten af kampen pressede fynboerne fint på, men vi fik aldrig udlignet. Derfor sluttede kampen 1-2, og vi måtte forlade banen som det bedste, men mest uskarpe hold.