- Én svale gør ingen sommer
Nyt fra U17

- Én svale gør ingen sommer

06 mar 2020

Ivan Poulsen er klar til lørdagens opgave mod FCK, men selvom det i sidste uge blev til en suveræn sejr over AaB, så tager han ikke noget for givet, når Striberne gæster rækkens førerhold.

U17-drengene fik en helt perfekt start på forårssæsonen, da det blev til en imponerende sejr på 6-0 over AaB i Aalborg. Lørdag skal drengene en tur til hovedstaden, når FCK, som er nummer et i U17-Ligaen, venter. Selvom det på papiret er den sværest mulige opgave, så tror cheftræner Ivan Poulsen på de stribede tropper.

- Vi skal møde hovedstadsklubben og rækkens nummer et, som kun har tabt én kamp i denne sæson. Derfor venter der os utvivlsomt en sindssygt svær kamp, men med vores opstart taget i betragtning – og der tænker jeg både på preseason, men også premierekampen mod AaB – så føler jeg helt klart, at vi er klat til at tage kampen op og udfordre dem. Så selvom de fører rækken, og vi aktuelt er nummer fem, så tager vi til København for at vinde, siger Ivan Poulsen.

På en femteplads ligger Striberne som en del af subtoppen. Der er ti point til nummer et og to, men bronzemedaljerne er kun fire point væk. Derfor er det svært at sige, hvad Striberne skal opnå – og det er heller ikke noget, cheftræneren er meget for at svare på i en vanvittigt tæt liga.

- Vi synes, vi er en del af en sindssygt god række, og vi går ind til den enkelte kamp for at vinde den, for at udvikle den enkelte spiller og for at udvikle holdets spillestil. Når kampene fløjtes i gang, så er der ikke et hold, vi ikke tror på, at vi kan slå – og når foråret så er slut, så må vi gøre status over, hvorvidt vi er lykkes med de forskellige succeskriterier i de forskellige kampe.

- På en god dag er der ikke et hold, vi ikke kan slå i U17-Ligaen, hvis vi er klar fra start, og alle yder en maksimal indsats. Omvendt er der heller ikke et hold, vi ikke kan tabe til, hvis vi ikke yder det, som det kræves for at være med i det bedste selskab, fortæller Ivan Poulsen.

Som nævnt fik Striberne en perfekt start på sæsonen, da de på udebane slog AaB med 6-0. Den kamp har Ivan Poulsen naturligvis set igennem – og selvom der var mange gode ting at tage med, så får den ham ikke til at tage den mere med ro.

- Vi var stået tidligere op end AaB, og så må jeg sige, at de chancer vi i efteråret havde svært ved at sparke ind; dem lykkedes vi med at sparke ind i Aalborg. Hvis det er en tendens, at vi er mere skarpe her i foråret, så ser det helt afgjort positivt ud. Når det er sagt, så er vi bevidste om, at én svale ikke gør en sommer, så vi tager en kamp ad gangen, og lige nu har vi kun fokus på FCK, siger Ivan Poulsen, inden han fortæller, hvorfor han tror på en stribet sejr i København.

- Mange af vores spillere er i god spillemæssig form, og vi spiller med rigtig stor selvtillid for tiden. Vi har haft en god forberedelse til sæsonen, men også til denne kamp – og vi vandt derovre i sidste sæson, så vi ved, at det kan lade sig gøre.

OB og FCK tørner sammen i U17-Ligaen lørdag klokken 14.15, og kampen spilles på KB’s anlæg på Peter Bangs Vej.