_9100024

19.09.2019 08:10

Der er fodboldfest på menuen fredag aften, når OB tager imod AGF hjemme på Nature Energy Park.

De første 10.000 fodboldfans har allerede sikret sig billet, og dermed står sæsonrekorden fra premieren mod F.C. København for fald.

Til fredagens fodboldfest venter der en flot kulisse, når 3.500 OB-halstørklæder vil danne et smukt tæppe af blå/hvide farver på Richard Møller Nielsen Tribunen, der nu er tæt på udsolgt. I den modsatte ende er gæsterne fra Aarhus ved at have fyldt udebaneafsnittet med knap 700 solgte billetter.

- Odense er igen blevet en stor fodboldby, og alle sejl er sat ind for at skabe en stor fodboldfest i morgen aften. Som fan glæder jeg mig helt vildt til at opleve kampen og kulissen, da jeg er sikker på, at det bliver en af de magiske aftener, hvor man er glad for, at man tog på stadion og ikke blev hjemme i sofaen, siger kommerciel chef i OB Jack Jørgensen.

Har du endnu ikke sikret dig en billet til opgøret, kan du spare kr. 40,- hvis du køber den i forsalg senest i dag kl. 18.59 på ob.dk.

Til fodboldfesten åbner Albani Fanzone kl. 17.00 med Happy Hour, og en halv time efter går Holmen Hustlers på scenen, og sammen med vores venner fra Den Brølende And sikrer de en perfekte opvarmning, inden tribunerne kalder.

Faxe Kondi Familiezone åbner dørene kl. 18.00, hvor vores maskot Victor holder fødselsdagsfest og byder på fynsk brunsviger.

Grundet letbanebyggeriet er Højstrupvej lukket for gennemkørsel mellem Rismarksvej og Uffesvej, så kom i god tid og varm op til braget mod AGF. Har du mulighed for at følges med dine venner til bens eller på cykel, vil det helt sikkert være en fordel.

Besøg vores Matchcenter.