Annonce
Annonce
15.000 har nu downloadet fan-appen
Nyt fra OB

15.000 har nu downloadet fan-appen

13 sep 2022
Annonce

Blot et år efter vores nye digitale samlingssted blev lanceret, runder vi nu en stor milepæl, da over 15.000 har downloadet OB’s fan-app.

Annonce

I sommeren 2021 lancerede vi i samarbejde med Albani klubbens nye fan-app, og på bare et år har 15.000 stribede fans nu downloadet appen.

- Vi er stolte over, at det voksende stribede fællesskab har taget så godt imod appen, og det viser, at vi er på rette vej i forhold til vores strategi, hvor vi har et ønske om at skabe en tættere forbindelse mellem klub og fans, og her har appen gjort os mere tilgængelige - også udenfor kampdage, siger Jack Jørgensen, som er kommerciel chef i Odense Boldklub.

Appen er et samlingspunkt for informationer og nyheder omkring klubben, hvor du via push-notifikationer altid kan være en af de første til at få de største nyheder, følge med i spillerstatistiker ligesom du også kan administrere dine billetter eller dit sæsonkort i appen – så alt er samlet på et sted.

Hvis man er oprettet som bruger i appen, er der mange spændene tilbud via vores kommercielle partnere, samtidigt med at man via quizzer, afstemninger og lodtrækninger har mulighed for at vinde fede præmier.

Du kan blandt andet være med til at kåre månedens OB-spiller og samtidigt vinde en unik fan-oplevelse for to personer, ligesom du ved afstemningen om Albani Man of the Match kan vinde et Faxe Kondi minikøleskab eller en windbreaker.

Har du endnu ikke downloadet appen, så kan du finde den i App Store eller Google Play.

DOWNLOAD I APP STORE HER

DOWNLOAD I GOOGLE PLAY HER

 

Annonce