Annonce
Annonce
3-årig kontrakt til Mads Riis Abrahamsen
Akademi

3-årig kontrakt til Mads Riis Abrahamsen

13 jan 2022
Annonce

Mads Riis Abrahamsen fra vores U15-mandskab fylder i dag 15 år. Den fejrer han med familien, holdkammeraterne og en splinterny ungdomskontrakt, der gælder i de næste tre år.

Annonce

Der er mange dygtige fodboldspillere på Odense Boldklub Akademi, og på U15-holdet render en god portion af dem rundt. Drengene er placeret på en andenplads her ved vinterpausen, og i dag har en af de offensive profiler på holdet, Mads Riis Abrahamsen, skrevet under på en kontrakt, der gælder de næste tre år, og det glæder akademichef Tonny Hermansen.

- Mads er en spiller, der har noget atypisk over sig, som man ikke ser så tit. Han er en dribler, der både kan se og gøre det uventede. Han er en sindssygt spændende fodboldspiller, der kan nogle ting, som der ikke er ret mange andre, der kan. Han har en spændende profil. Han er meget kvik på sine fødder, og han har en stærk split-vision, der gør, at han er svær at spille overfor, fordi han kan se en åbning, som andre ikke ser. Så vi er rigtig glade for at skrive kontrakt med Mads, og vi håber rigtig meget på, at vi sammen med ham kan tage ham til næste step i løbet af de næste tre år, siger akademichef i OB, Tonny Hermansen.

For Mads Riis Abrahamsen, der som yngre spillede fodbold i vores samarbejdsklub Svendborg fB, er det også en dejlig dag.

- Det har altid været en drøm for mig at spille i OB, og da det lykkedes, så blev det bagefter en drøm for mig at kunne skrive under på en kontrakt. Derfor betyder det rigtig meget for mig, at det er i OB, jeg skriver under på min første kontrakt. Jeg har fulgt OB, siden jeg var barn, så jeg er rigtig stolt, siger Mads Riis Abrahamsen, inden han sætter nogle ord på, hvad han er god til:

- Jeg er god til at forudse spillet, jeg er teknisk stærk, og jeg sparker godt med begge ben. Nu venter der tre år, hvor jeg skal fortsætte med at udvikle mig. Jeg skal blive så dygtig som muligt, derfor skal jeg fortsætte med at arbejde hårdt. OB er det rigtige sted for mig, fordi der er et rigtig godt miljø her i klubben, jeg har mange gode venner i klubben, og der er nogle rigtig dygtige trænere, så jeg er rigtig glad, siger Mads Riis Abrahamsen.

Som nævnt har Mads Riis Abrahamsen tidligere tørnet ud for Svendborg fB, der er en af vores mere end 100 samarbejdsklubber i Øens Hold. Derfor mener Tonny Hermansen, at det også skal være en glædens dag på Sydfyn, for de har stor ære af, at der i dag er kommet endnu en sydfynsk fodboldspiller på kontrakt i OB.

- Endnu en gang må vi sige, at det store arbejde, de laver nede i Svendborg, bærer frugt. De er fantastiske til at udvikle spillerne, og vi har et enestående samarbejde med dem, hvor vores tætte samarbejde gør, at vi hele tiden har en god følelse af, hvornår det er rigtigt for den enkelte spiller at tage steppet videre til OB. Man må tage hatten af for arbejdet i Svendborg – særligt på børnefodbolden, hvor de lægger et godt fundament hos spillerne, som gør, at spillerne er klar til næste step. Det er ikke første gang, de lykkes med det, og jeg er helt sikker på, at det bestemt heller ikke er sidste gang, siger Tonny Hermansen.

Mads Riis Abrahamsen og resten af U15-drengene er i gang med forberedelserne til forårssæsonen, hvor de spiller første kamp den 26. februar på hjemmebane mod Randers FC.

Annonce