3-årig kontrakt til Max Ejdum
Akademi

3-årig kontrakt til Max Ejdum

23 jan 2020

Vi har i dag indgået en aftale med U17-spilleren Max Ejdum, der træder i kraft til sommer – og løber frem til sommeren 2023.

U17-spilleren Max Ejdum har netop skrevet under på en kontrakt med OB, der træder i kraft til sommer, og som gælder for de kommende tre år. Max Ejdum er midtbanespiller på U17-holdet, og han kom til klubben som U12-spiller fra vores samarbejdsklub Svendborg fB. I sidste halvdel af 2019 spillede han primært på vores hold i U17 Liga 1, men i slutningen af sæsonen fik han også minutter i U17-Ligaens fem seneste runder; og derfor er Tonny Hermansen rigtig glad for, at der nu er aftalt et samarbejde med spilleren for de kommende år.

- Max er en rigtig spændende spiller med et stærkt venstreben, som både kan spille på den centrale midt og på kanten. Han kan med sit overblik (split-vision) skabe muligheder for sig selv, men i ligeså høj grad for sine medspillere, og den evne har han haft, siden han blev OB-spiller som U12.

- Vi både tror og forventer, at Max kommer til at tage det næste step i sin udvikling, og grunden til, at vi skriver kontrakt med ham, er, at vi tror på, at han på sigt kan blive førsteholdsspiller her i klubben. Han har i U17 Liga 1 vist, at han kan sætte sit spil, til trods for, at modspillerne er fysisk større. Nu skal han vise, at han også kan gøre det i U17-Ligaen, hvor tempoet er højere. Han har vist prøver på det, men jeg ved også, at det kan blive endnu bedre, siger teknisk chef/head of coaching på akademiet, Tonny Hermansen.

For Max er det stort at skrive kontrakt med Striberne, og fokus for ham i de næste tre år er på én ting, og det er udvikling.

- Det har været en drøm for mig at få en kontrakt i OB, lige siden jeg kom herind som 11-12-årig, og jeg føler, at jeg hele tiden har udviklet mig i den rigtig retning. Fra start af skiftede jeg til OB, fordi det var et bedre hold, og det ville være bedre for min udvikling. Stille og roligt føler jeg, at jeg hele tiden er blevet en bedre fodboldspiller, og jeg er vildt glad for, at det nu har kastet en kontrakt af sig.

- Jeg er rigtig god på bolden, og jeg er god til at finde mine medspillere i rummene. Nu har jeg mig en kontrakt, og det betyder bare, at jeg skal fortsætte med at have fuld fokus på min udvikling, så jeg fortsætter med at blive en bedre fodboldspiller. At det lige præcis er i OB, jeg får kontrakt, er specielt. Både fordi jeg har spillet her i så lang tid, men også fordi der sker så mange ting i klubben for tiden, som giver mig optimale forhold for at udvikle mig. Derfor glæder jeg mig til den kommende tid, og første delmål er, at jeg skal lægge på i forhold til mål og assists, siger Max Ejdum.

Max Ejdum og resten af U17-drengenes turnering starter den 29. februar, når Striberne på udebane møder AaB klokken 15.15.

Stort tillykke til os, Max Ejdum og hans moderklub, SfB, med kontrakten.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik