Annonce
Annonce
3F Superliga-bolden ruller snart igen
Førsteholdet

3F Superliga-bolden ruller snart igen

25 jan 2021
Annonce

Superligaen vender snart tilbage, hvor ugen byder på sæsonoptaktsarrangement, Fra Sofaen til Superligaen og to træningskampe.

Annonce

Der er lidt under en uge til, at vi atter skal spille 3F Superliga, og vi glæder os til, at jagten på top seks bliver genoptaget, når vi på Nature Energy Park møder Lyngby BK d. 3. februar kl. 18.00.

I dag mandag og igen fredag d. 29. januar afholder vi Fra Sofaen til Superligaen, hvor fysisk træner Janus Blond vil guide dig igennem et træningsprogram, som er en Superliga-spiller værdig. Men alle kan være med, og du skal ikke bruge noget andet end et håndklæde og den gode OB-energi. Vi håber, at I vil være med til at holde jer aktive sammen med os live på vores Instagram-side kl. 12.00.

Tirsdag spiller vi opstartens næstsidste træningskamp, når vi møder Randers FC på Ringen i Odense kl. 13.00. Dagen efter møder vi HB Køge samme sted og samme tidspunkt, og begge kampe bliver dækket på vores sociale medier. Det er en mulighed for, at spillerne kan få en masse lækre kampminutter i benene, så vi er klar til Superligaen. Til begge kampe må der desværre ikke komme tilskuere grundet COVID-19.

Til gengæld kan du være med, når vi holder sæsonoptaktsarrangement på onsdag. Fra kl. 16.30 kan du få svar på dine spørgsmål om OB, når Michael Hemmingsen, Tonny Hermansen, Jakob Michelsen og Janus Drachmann ser frem til forårssæsonen på Facebook Live. Læs mere om arrangementet her.

Pressen kan henvende sig på ran@ob.dk for adgang til træningskampene.

 

 

Annonce