Annonce
Annonce
5 gode grunde til at tage på stadion på søndag
Nyt fra OB

5 gode grunde til at tage på stadion på søndag

26 nov 2021
Annonce

På søndag venter FC Nordsjælland, og her er der mange gode grunde til at tage på stadion, når vi slår dørene op for Bold & Banko, Black Week-tilbud og meget mere!

Annonce

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det bliver også temaet til årets sidste superligakamp. Søndag bliver Nature Energy Park nemlig klædt på til julehygge inden kampen mod FC Nordsjælland kl. 14.00.

Julebanko med fede præmier på højkant
Søndag er der julebanko i Albani Fanzone fra kl. 12.30 til 13.30, og her er der mange fede præmier i puljen. Der er blandt andet et Faxe Kondi SUP Paddle Board, FIFA22-spil i OB Edition, Football Manager-spil, Faxe Kondi minikøleskab, sæsonkort, autografbolde og meget mere på højkant. Der er således præmier til en værdi af mere end 10.000 kr. og det er endda gratis at deltage!

Og så er bankoværten i øvrigt Rasmus Rudbæk, som står bag karakteren Futte Fynbo, så underholdningen er allerede sikret fra kl. 12.30!

Sæsonkortholdere kan tage en ven med gratis
Er du sæsonkortholder, så kan du søndag også glæde en ven eller veninde med en oplevelse på Nature Energy Park. Søndag kan du nemlig helt kvit og frit tage en kammerat med på stadion. Du skal blot scanne dit sæsonkort ved indgangen, og så får din ven eller veninde også adgang til kampen.

Masser af Black Week-tilbud i Fanshoppen
Det er Black Week, og derfor skal OB-fans heller ikke snydes for gode tilbud. Kig forbi vores fanshop bag Richard Møller Nielsen Tribunen eller i Faxe Kondi Familiezone, hvor der vil være masser af nedsatte varer. Og som sæsonkortholder får du endda 20% rabat på de øvrige ikke-nedsatte varer!

Tag hele familien med for kun 199 kr.
Planlægger du at tage med familien på stadion, så er vores Black Week-tilbud på vores Familiebillet måske noget for jer. I kan nemlig tage to voksne og to børn med for kun 199 kr. Du vælger bare to voksenbilletter og to børnebilletter, og så fratrækkes rabatten. Du sikrer dig din Familiebillet her.

Årets sidste Superliga-kamp
Søndagens kamp mod FC Nordsjælland bliver den sidste superligakamp i 2021, inden vi slutter året af med to pokalkampe mod Randers. Vi håber derfor at se så mange stribede fans som muligt, så vi kan slutte superligaåret så godt af som muligt.

Du sikrer dig billet til opgøret her – og hvis du køber inden lørdag kl. 14.00, sparer du 40 kr. pr. billet.

Annonce