60.000 kr. til Kerteminde Boldklub
Øens Hold

60.000 kr. til Kerteminde Boldklub

04 nov 2019

Kerteminde Boldklub blev 60.000 kr. rigere i forbindelse med hyldesten af Øens Hold inden 2-1 sejren over Hobro IK søndag.

Der er grund til ekstra store smil på læberne i Kerteminde Boldkub i disse dage.

I går eftermiddags modtog klubben nemlig en check på 60.000 kr. fra Odense Boldklub, da målmand Oliver Christensen har spillet ti kampe fra start for Striberne.

Han startede karrieren i netop Kerteminde, hvor han spillede fra U9-U11, og det har udløst checken, som blev overrakt af talentchef Morten Panduro inden 3F Superliga-opgøret mod Hobro i går, som OB vandt 2-1.

Når en spiller fra en af vores samarbejdsklubber i Øens Hold kommer til OB, får barndomsklubben 20.000 kr. pr. år for hver af årgangene U9-U13. Det vil sige, at en klub kan modtage helt op til 100.000 kr. hvis spilleren har været med i alle fem årgange, inden han skifter til Striberne.

I går hyldede vi samarbejdet, som betyder så meget for OB og udover Oliver Christensen har sendt spillere som Mathias Greve, Jens Jakob Thomasen og Daniel Obbekjær til Odense.

Vi siger endnu engang tillykke til Kerteminde Boldklub og glæder os til at dele en ny check ud til en af Øens Hold-klubberne.

Se et portræt af klubben her.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik