_DSC9461 copy kopier

06.11.2022 20:09

På et udsolgt stadion kunne vi forlade banen med et enkelt point efter en chancerig og intens kamp mod gæsterne fra Brøndby IF.

OB: Franco Tongya (45.)

Brøndby IF: Mathias Greve (8.), Blas Riveros (89.)

Kampens dommer: Michael Tykgaard

Tilskuertal: 14.546 tilskuere

Søndag aften var der lagt an til et brag af en fest med et helt udsolgt Nature Energy Park. Brøndby IF kom stærkt fra start, men den fynske defensiv lukkede godt ned, mens den stribede offensiv var omstillingsparat.

Det lykkedes os at få vendt spillet til vores fordel, og halvvejs i første halvleg sparkede Armin Gigović på kassen, men skuddet gik en anelse for langt til højre, og den røg ud ad banen til hjørnespark. Dette blev fulgt op af nogle gode minutter, hvor vi havde gentagende chancer og skud mod mål, men vi manglede lige det sidste.

I en periode hvor vi ellers havde fået boldovertaget, fandt Brøndby desværre et hul i forsvaret, og Ohi Omoijuanfo lagde en flad inderside i målet bag Martin Hansen, så holdene kunne gå til pause ved stillingen 0-1.

Vi kom stærkt tilbage fra pause og fortsatte niveauet fra slutningen af første halvleg, hvor vi var da også lige ved at få reduceret, da Gustav Grubbe lagde en aflevering ind over midten, hvor Mads Frøkjær satte hovedet på, men desværre endte bolden i hænderne på Mads Hermansen.

I den anden ende af banen brillierede Martin Hansen med en kæmpe redning mellem stolperne, da Brøndby var ved at fordoble deres føring, men stillingen forblev 0-1.

Vi lykkedes dog med at bringe ligevægt på måltavlen, da Emmanuel Sabbi fik en bold fra Issam Jebali. Emmanuel Sabbi tæmmede bolden og bragede den ind i højre side af målet, så jublen brød ud på lægterne, og kampen sluttede 1-1.