14.06.2021 09:05

Til trods for en god start på kampen, endte Brøndby IF med at trække det længste strå, da de lørdag vandt med 4-1 i U17-Ligaen.

4-1 Patrick Aurø Allentoft (59.)

Udvisninger: Benjamin Kold Rasmussen (64.)

Kampens forløb

Kampen startede ganske tæt, men det var os, der først fik nettet til at blafre, da vi efter små tyve minutters spil bragte os foran. Tobias Augustinus-Jensen sparkede et indadskruet hjørnespark, hvor hjemmeholdets målmand kom først på bolden, men til vores fordel fik han skubbet den ind i eget net.

Senere var det dog i den anden ende af banen, et hjørnespark gav en scoring, da Brøndby IF sparkede et kort hjørnespark og fandt et hul i det fynske forsvar, hvorefter Samuel Juel uheldigt kom til at rette bolde af, så den gik i eget net.

Inden pausen fik Brøndby udbygget føringen yderligere – først da de efter en omstilling udnyttede ubalancen i OB-forsvaret, og siden da de spillede sig igennem et lidt passivt OB-hold. Det betød, at spillerne gik til pause ved stillingen 3-1.

Et kvarter inde i anden halvleg erobrede Brøndby IF bolden ved deres egen feltkant og slog en lang bold ned bag OB-forsvaret, og de kunne kynisk gøre det til 4-1.

Få minutter efter fik Brøndbys anfører et direkte rødt kort for upassende sprogbrug, og vi udnyttede overtallet til at presse på resten af kampen. Vi manglede dog skarpheden omkring feltet, og der blev ikke scoret flere mål i kampen.