IMG_5284

10.09.2018 11:23

U17-drengene kom bagud i første minut, og striberne kom aldrig tilbage, da de tabte med 4-0 mod Brøndby.

U17-Ligaen
Lørdag 8. september kl. 13:00, Brøndby
Brøndby-OB 4-0 (2-0)
1. min. 1-0
44. min. 2-0
61. min. 3-0
90. min. 4-0

Phillip Gejl - Gustav Grubbe, Frederik Lebæk, Daniel Obbekjær, Mathias Brems - Lasse Skøtt, Magnus Saaby (49. min. Simon Skøtt), Valdemar Ibsen, Andreas Eriksen (67. min. Jakob Breum) - Valdemar Kwasniak, Jonathan Petersen (81. min. Jakob Okkels)

Kampen var dårligt fløjtet i gang, før der stod 1-0 til Brøndby, da en personlig fejl på et hjørnespark kostede kampens første mål. Så var kampen ligesom i gang, og det var med et tungt overtag fra Brøndby, som med en stærk medvind pressede hårdt og offensivt. Det endte ofte med, at OB måtte sparke bolden væk, og som følge af den stride modvind kom OB hurtigt under tungt pres. Phillip Gejl måtte hive en stor redning ud af ærmet, i en halvleg, hvor det var et OB-hold, som skulle forsvare sig. I overtiden af første halvleg mistede OB bolden på midten og sidste aktion inden pausen var en scoring fra Brøndby til 2-0.

I anden halvleg var der byttet bane, og man ventede på OB fik fastgjort deres pres, men Brøndby var stærke på bolden, og det var ikke chancer, som der var flest af. Efter en time erobrede Brøndby bolden på egen halvdel, og deres omstilling gav en scoring 3-0. OB blev meget sjældent farlige, og det bedste forsøg kom fra debutant Frederik Lebæk, efter han fik presset målmanden, og bolden røg kort over mål. Langt inde i overtiden kostede endnu en personlig fejl og så endte det hele med 4-0 til Brøndby.