AK inden FCM: Vi skal helt op at stå på tæer
3F Superliga

AK inden FCM: Vi skal helt op at stå på tæer

21 nov 2019

På mandag gæster FC Midtjylland Nature Energy Park, og Anders K. Jacobsen forventer en vanskelig kamp mod 3F Superligaens førerhold, hvor Striberne skal være helt oppe på dupperne for at tage de tre point.

Når opgøret mod FC Midtjylland bliver sparket i gang på mandag, er det 15 dage siden, vi sidst spillede en betydningsfuld kamp, men selvom bolden ikke har rullet i 3F Superligaen, så har Striberne stadigvæk arbejdet hårdt på træningsbanen, fortæller Anders K. Jacobsen.

- Vi har trænet, som vi plejer, og så har vi også haft et par dage fri, hvor vi har lagt tankerne lidt væk. I går spillede vi imod Malmø FF (og slog dem 2-1, red.), hvor vi kom i kampmode igen.

Ulvene er i øjeblikket dukse i Danmarks bedste fodboldrække, og derfor forventer vores nr. 28 også et opgør med masser af tænding mod midtjyderne.

- Det bliver en intens kamp, som det plejer at være, når vi møder dem. De har lidt af det hele med både fysiske og finurlige spillere.

Tidligere i sæsonen tog vi de tre point mod FC Midtjylland efter en heroisk indsats på MCH Arena, hvor Bashkim Kadrii scorede opgørets eneste mål, men hvis det skal blive til endnu en sejr over holdet fra Midtjylland, så skal vi være helt klar fra start.

- Vi skal helt op at stå på tæer, hvis vi skal vinde over dem igen, for FC Midtjylland er en af de bedste modstandere, vi kan møde, siger AK og uddyber.

- Vi skal følge med dem fysisk og være gode til at markere deres offensive folk, og så skal vi tro på, at vi kan straffe dem, som vi har gjort i de to sidste kampe, hvor vi har vundet over dem. Så vi skal have selvtilliden med fra de sejre, når vi møder dem på vores hjemmebane.

Op til braget mod FC Midtjylland sætter vi fokus på, at Odense Kommune har brug for flere plejefamilier, derfor har vi inviteret alle plejeforældre- og børn til kampen, og det kan du læse mere om her.

Hvis du ikke har sikret dig en billet til opgøret mod Ulvene endnu, så kan du gøre det lige her. Husk, at du sparer 40 kr., hvis du køber billetten 24 timer inden kampstart.