Annonce
Annonce
Akademiet er tilbage i Ådalen
Akademi

Akademiet er tilbage i Ådalen

22 jul 2022
Annonce

Selvom Akademiet de seneste uger har holdt velfortjent sommerferie, så har transitionen ikke stået helt stille, og de går nu en hård sæsonstart i møde.

Annonce

Lørdag den 18. juli var der meget at fejre for Akademiet. Efter en hård sæson sluttede U15- og U17-holdet på andenpladsen i deres ligaer, hvilket betyder, at hvis man sammenlægger resultaterne for de tre ældste rækker de seneste tre år, er OB bedst placeret i ungdomsrækkerne.

Og selvom sæsonafslutningen betød, at en velfortjent sommerferie ventede, var det ikke alle på Akademiet, som valgte at gøre brug af den:

- Vi har haft rigtig mange af de unge, som ikke har holdt sommerferie, da rigtig mange af U17- og U19-spillerne har trænet med førsteholdet. De har fået mulighed for at vise sig frem for trænerstaben, og faktisk har det vist sig, at de har et niveau, hvor de sagtens kan være med, og ikke bare er der for at være der, siger Tonny Hermansen, som er Akademichef i klubben.

Udover, at spillerne fik mulighed for at træne med, fik flere af spillerne også spilletid i sommerens træningskampe, og her fik trænerne også øjnene op for Charly Nouck Horneman, som endte med en fuldtidskontrakt i hånden inden sommeren var ovre.

- I løbet af sommeren har fået Charly på førsteholdet, og det er fedt, at man har lavet en lang aftale med ham. Det er en af de målsætninger vi arbejder på her på Akademiet; at man kan udvikle spillere til superligatruppen.

- Det er dejligt at se, at så mange unge kan gå på banen for førsteholdet og vise, at de er konkurrencedygtige. Det har Charly vist nu, ligesom Jakob Breum også gjorde det tidligere på året. Luca Kjerrumgaard kom også ind og gjorde det godt mod FC Nordsjælland, siger Tonny.

Nu går Tonny og Akademiet en ny sæson i møde, som både byder på international turnering for U19 i Zagreb og træningslejr for resten af Akademiet i Vildbjerg her i opstarten:

- Nu skal vi til Zagreb med U19-holdet, hvor vi skal spille international turnering i august, og det er rigtig spændende, at skulle ned og måle sig med så store hold samtidig med, at vi skal møde de danske mestre i den første kamp i U19-Ligaen. Det bliver spændende at se, hvor vi står, siger Tonny.

Sæsonen starter først for alvor i løbet af august, når de forskellige ungdomsrækker starter op.

 

Annonce