Annonce
Annonce
Akademiet henter U17-spiller i FC Midtjylland
Akademi, Nyt fra U17

Akademiet henter U17-spiller i FC Midtjylland

20 jul 2021
Annonce

15-årige Dereje Nigussie Jensen var i sidste sæson en af de bærende kræfter for FC Midtjylland i U15-Ligaen, men i de kommende tre sæsoner skal han spille i blå og hvide striber.

Annonce

15 gange sendte Dereje Nigussie Jensen læderet i kassen for FCM i U15-Ligaen i sidste sæson. Det var flest af alle på deres hold, og det var næstflest af alle i hele ligaen. I den kommende sæson bliver Dereje U17-spiller, og vi håber, at han kan fortsætte sin gode form, for det bliver nemlig i OB-trøjen, at Dereje kommer til at optræde, da vi netop har skrevet en treårig kontrakt med den unge midtbanespiller, der for en uge siden fyldte 15 år.

- For det første er vi sindssygt glade og beærede over, at en så dygtig spiller som Dereje vælger os til som klub. Han er en dygtig, teknisk fodboldspiller, der har et rigtig stort potentiale. Han kan gøre sig gældende på de fleste offensive pladser, men samtidig ser vi også en mulighed for, at Dereje kan udvikle sig til en offensiv venstre back, siger teknisk chef på vores Akademi, Tonny Hermansen, og fortsætter:

- I sidste sæson viste han med hele 15 sæsonscoringer, at han er rigtig målfarlig, og han har et fantastisk venstreben. Når det er sagt, så er der selvfølgelig også nogle ting, der skal udvikles hos en 15-årig fodboldspiller som Dereje. Eksempelvis er han meget etbenet, og derfor glæder vi os til, at vi sammen med Dereje skal udvikle hans højreben. Han kan også blive endnu skarpere i sin perceptionsevne og skabe et stærkere grundlag for, at de relationelle færdigheder kan udvikle sig til at blive endnu bedre, siger Tonny Hermansen.

For den 15-årige fodboldspiller, Dereje Nigussie Jensen, som flytter til Odense sammen med sine forældre, er det stort at skrive under på sin første kontrakt.

- Det føles godt at komme ud og prøve noget nyt. Jeg glæder mig til at blive en del af miljøet her i OB, og jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben efter min første træning med holdet, siger vores nye akademispiller og fortsætter:

- Som spiller er jeg en teknisk dygtig og rigtig hårdtarbejdende spiller, der løber meget. Om jeg spiller den ene eller anden position er ikke så vigtigt for mig. Jeg spiller der, hvor træneren vil have mig til, og hvor jeg kan hjælpe holdet bedst muligt. Nu glæder jeg mig over, at jeg har fremtiden på plads for de næste tre år, og for mig handler det om, at jeg skal bruge tiden på at udvikle mig så meget som muligt – og rigtig gerne så meget, at jeg i fremtiden kan blive superligaspiller, siger Dereje Nigussie Jensen.

Dereje Nigussie Jensens kontrakt i OB løber frem til sommeren 2024, og han bliver en del af vores U17-mandskab, som i sidste sæson blev nummer fem i U17-Ligaen.

Annonce