Annonce
Annonce
Akademiet og BeneFit Søndersø laver aftale
Akademi

Akademiet og BeneFit Søndersø laver aftale

01 jul 2020
Annonce

Vores akademi har tilknyttet BeneFit Søndersø Fysioterapi & Fitness, som skal tage sig af fysioterapi for vores unge spillere.

Annonce

I dag starter en ny treårig aftale mellem OB´s akademi og BeneFit Søndersø Fysioterapi & Fitness, som skal hjælpe vores spillere videre fra skader og rådgive om den optimale genoptræning. Et stort samarbejde som glæder Head of Coaching og akademichef Tonny Hermansen.

- Vi er rigtigt glade for, at det er lykkedes at tilknytte BeneFit Søndersø Fysioterapi & Fitness til vores akademi. Jeg kender leder Uffe Dahl fra tidligere, og da denne mulighed opstod, slog vi til med det samme. Vores unge spillere skal have optimale forhold og med nye lokaler i klubhuset og denne aftale, er vi godt på vej. Skader er en del af fodboldens verden, men med BeneFit Søndersø Fysioterapi & Fitness som partner får vi nogle dygtige behandlere, og det er dejligt, at vi har skrevet en treårig kontrakt, så vi er sikret god fysioterapi i lang tid, siger han.

Sportschef Michael Hemmingsen siger om aftalen:

- Vores akademi er en meget vigtig del af klubben, og vi vil gerne give vores unge spillere de bedste rammer at udfolde sig i. BeneFit Søndersø Fysioterapi & Fitness har et godt ry, og det er meget glædeligt, at det er lykkedes at lave en aftale med dem. Vi satser meget på vores unge spillere, og vi kan jo se, at flere af dem allerede har slået igennem på førsteholdet, og en del har fået debut i dette forår. Samtidigt har vores U19-hold spillet en formidabel sæson, og hvis vi skal fortsætte den udvikling, skal der også god behandling til. Det får vi i den grad med Benefit Søndersø Fysioterapi & Fitness, så det er en meget fin aftale.

Vores spillere får tilknyttet leder Uffe Dahl og to andre behandlere, som vil få deres gang i Ådalen fra i dag.

Annonce