Annonce
Annonce
Akademiet skriver kontrakt med forsvarsspiller fra HB Køge
Akademi, Nyt fra U17

Akademiet skriver kontrakt med forsvarsspiller fra HB Køge

22 dec 2020
Annonce

U17-spilleren Jonathan Foss fra HB Køge bliver efter juleferien en del af vores Akademi. Vi har skrevet en kontrakt med ham, der løber frem til sommeren 2023.

Annonce

Når Akademiet i starten af januar vender tilbage fra juleferie, er der en ny mand på banerne hos U17-drengene. Vi har nemlig skrevet kontrakt med Jonathan Foss fra årgang 2004, som skifter til os fra HB Køge. Jonathan er andenårs U17-spiller, og han har skrevet under på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2023. Tonny Hermansen, teknisk chef på Odense Boldklub Akademi, er rigtig glad og stolt over, at Jonathan Foss bliver OB-spiller til januar.

- Vi er rigtig glade og stole over, at vi har kunnet skrive kontrakt med Jonathan Foss. Han er en meget spændende central forsvarsspiller, som har et rigtig godt venstreben. Han er dygtig i spillet med bolden, og han kan føre bolden frem, ligesom han har en rigtig dejlig styrke.

- Så han har den spillerprofil, som vi søger til det centrale forsvar. Derudover er det svært at finde dygtige venstrebenede forsvarsspillere, så det er helt afgjort også en spidskompetence, at hans venstreben er så stærkt, som det er.

- Vi har set ham i kamp, og vi har haft nogle rigtig gode snakke med ham. Han er en spiller, der er meget villig til at lære, ligesom han er meget lyttende. Så vi er helt overbeviste om, at vi kan fortsætte med at udvikle ham. Der skal lyde en stor ros til hans to tidligere klubber, Næstved og HB Køge, som har udviklet ham rigtig godt, og vi er glade for, at det er os, der får muligheden for at tage næste skridt med Jonathan, fortæller Tonny Hermansen.

Hovedpersonen selv ser også sig selv som en spændende stopper, og han glæder sig rigtig meget til, at det bliver januar, og han starter op som OB-spiller.

- Jeg er rigtig glad for at kunne få muligheden for at spille i OB. Det er en klub, der har rigtig meget historie bag sig i forhold til talentudvikling, og jeg glæder mig sindssygt meget til at komme op i U17-Ligaen og spille, fordi jeg ved, der er et stort niveaumæssigt skridt fra division til liga.

- Det er fantastisk at de mange timer på banerne i Næstved, HB Køge og hjemme i baghaven har båret frugt. Jeg har været til møde i OB, hvor de præsenterede klubben på en rigtig god måde, og det virkede til at være nogle rigtig flinke og dygtige mennesker, der er i klubben. Det hele føles rigtigt, og det er en beslutning, der er blevet overvejet rigtig grundigt. For nogle kan det kan virke voldsomt at flytte fra sin familie som 16-årig, men jeg er helt sikker på, at det er det rigtige for mig, og jeg er stolt over, at jeg fra januar af kan kalde mig selv for OB-spiller, siger Jonathan Foss.

Jonathan Foss flytter ind hos en værtsfamilie i Odense, og hans første træning som OB-spiller bliver den 8. januar, når Akademiet vender tilbage fra juleferie.

Annonce