Annonce
Annonce
Akademiets fysiske træner forlænger
Akademi

Akademiets fysiske træner forlænger

25 feb 2021
Annonce

Vi har netop forlænget kontrakten med Bo Nielsen, der er fysisk træner på Akademiet, så hans kontrakt nu løber frem til sommeren 2024.

Annonce

Bo Nielsen har en A-træner-uddannelse som fodboldtræner, og derudover har han en universitetsuddannelse indenfor idræt og sundhed. Siden sommeren 2020 har han været ansat som fysisktræner på Odense Boldklub på fuldtid, og det fortsætter han med i de næste tre år, da kontrakten netop er blevet forlænget.

- Jeg har været ansat som træner i OB af to gange, og samlet set har jeg snart været i klubben i otte år. Så OB er en klub, der betyder rigtig meget for mig. Jeg har været med til både at se, men også præge den udvikling, som klubben er i gang med, og at både klubben og jeg selv har haft interesse i at lave en kontrakt for en længere periode, er jeg helt vildt glad for.

- Der er sket mange ting i klubben, men vi skal blive endnu bedre, så vi skal sørge for, at vi hver eneste dag rykker os i den rigtige retning. Det er jeg også sikker på vi fortsat kommer til, fordi vi har en så dygtig trænergruppe på Akademiet, og fordi vi har en dygtig ledergruppe, som sætter krav til, hvad der skal ske i klubben, fortæller Bo Nielsen.

En af personerne i ledergruppen er Tonny Hermansen, som er teknisk chef på Akademiet, og han er ligesom Bo rigtig glad for kontraktforlængelsen.

- Som fysisk træner er Bo et kæmpe talent. Han har den fordel, at han udover at have en enorm viden indenfor det fysiske aspekt også har massiv viden som fodboldtræner. Han har både arbejdet som cheftræner, assistenttræner og fysisk træner på fuldtid. Han giver klubben rigtig meget, fordi han har en så bred viden indenfor såvel det fysiske som det fodboldmæssige.

- Han har været hos os i to omgange, og mellem første og anden periode hos os, var han både ansat som træner i Næsby Boldklub og Brøndby IF. Så foruden al den teoretiske viden han har, så har han også været ude og samle inspiration fra andre klubber. Den viden og erfaring bidrager han med hos os hver eneste dag. Derfor er det helt vildt glædeligt, at vi kan lave en treårig forlængelse med ham, fortæller Tonny Hermansen.

Bo har i sin trænerkarriere tidligere beskæftiget sig med alle årgange lige fra U13 – U19. I sit nuværende arbejde som fysisk træner på Akademiet arbejder han med mange forskellige årgange på samme tid, og det er ifølge ham noget af det rigtig spændende ved jobbet.

- Noget af det fede ved min rolle nu, i forhold til da jeg var holdtræner, er at jeg nu er med i planlægningen af alle holdenes planlægning, når det kommer til deres træningsindhold. På den måde sikrer vi, at vi hele tiden har blik for den enkelte spillers belastning, når det kommer til både den individuelle og den holdmæssige træning, siger Bo Nielsen.

Annonce