Albani Fanzone sikrer mod vejr og vind

Albani Fanzone sikrer mod vejr og vind

07 feb 2019

Jakob Michelsens tropper har i vinteropstarten hentet den ene sejr efter den anden, men også uden for banen mærkes der øget optimisme og tro på tingene.

Der blæser positive vinde på Fyn, og det har betydet, at salget af forårssæsonkort denne vinter er steget markant sammenlignet med sidste år. Det betyder, at vinterens salg af forårssæsonkort er det højeste antal solgte sæsonkort i fem år.

- Det lover godt, og det betyder meget at mærke den voksende opbakning. Vi får brug for alle mand i et spændende forår, hvor der er masser på spil, og hvor vi sammen kan opnå store resultater i Superligaen og i Sydbank Pokalen, siger kommerciel chef i OB Jack Jørgensen.

De mange mennesker, der har sikret sig fast adgang til forårets kampe på Nature Energy park, har da også noget at se frem til. Fra forårspremieren mod Vejle Boldklub den 17. februar venter indvielsen af Albani Fanzone 2.0.

Her hjælper vi til at holde varmen i den kølige danske vinter ved overdækning af Albani Fanzone, og der installeres endda nye varmekanoner, så vejret ikke bliver en udfordring mod at komme afsted. Men for at sikre hele oplevelsen i Albani Fanzone kommer der også nyt lyd- og lysanlæg, samt nye møbler man kan slange sig i.

Hvis du ikke allerede har sikret dig fast plads på Nature Energy Park, kan du for kun kr. 399,- gøre det her.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik