Annonce
Annonce
Alle årets sidste hjemmekampe er nu i salg
3F Superliga

Alle årets sidste hjemmekampe er nu i salg

28 sep 2022
Annonce

På fredag er der endelig superligabold igen, når vi gæster AaB, men efterfølgende venter der en række fede hjemmekampe i Odense, og billetsalget er nu åbent til alle opgørene.

Annonce

Tilskueropbakningen i Odense har længe været imponerende, og denne sæson er ingen undtagelse, hvor vi lige nu har 3F Superligaens fjerdehøjeste tilskuersnit. Derfor har vi allerede nu åbnet for billetsalget til årets tre sidste hjemmekampe, og der venter en lang række fede opgør!

Søndag den 9. oktober spiller vi sæsonens næste hjemmekampe, når vi på Nature Energy Park tager imod Silkeborg IF kl. 16.00. Her venter en sand familiefest, hvor du kan teste, hvor hårdt du skyder, du kan få lavet dit helt eget FIFA Ultimate Team Card, og så kan du farvelægge din egen, stribede nøglering.

Knap to uger efter tager vi imod Lyngby Boldklub fredag den 21. oktober, og her skal den have fuld gas fra portene åbner, og lige til dommeren fløjter af, når vi sammen skal skabe Fyns fedeste fredagsbar. Her venter nemlig en sand festdag på Nature Energy Park, når vi inviterer til Oktoberfest med Happy Hour, live-musik og Albani i lange baner.

Årets sidste hjemmekamp bliver mod Brøndby IF søndag den 6. november, og her håber vi, at vi kan slå vores hidtidige tilskuerrekord for sæsonen, så vi kan slutte året af med et brag i Odense. Det bliver uden tvivl en mindeværdig aften, som du ikke vil gå glip af!

Billetsalget til alle tre kampe er åbent, og du sikrer dig adgang lige her.

Brøndby IF står selv for salget af udebanebilletter til OB – Brøndby IF, så hvis du ønsker billet til udebaneafsnittet, skal du sikre dig din billet gennem billet.brondby.com

Annonce