Annonce
Annonce
Alle billetter til OB-FC Nordsjælland annulleres
3F Superliga

Alle billetter til OB-FC Nordsjælland annulleres

18 sep 2020
Annonce

Som konsekvens af fredagens udmelding fra statsminister Mette Frederiksen ser vi os desværre nødsaget til at annullere alle billetter til 3F Superligakampen OB-FC Nordsjælland på søndag. Kun et begrænset antal sponsorer vil få adgang.

Annonce

Statsminister Mette Frederiksen har fredag meddelt, at nye landsdækkende restriktioner skal tages i brug i forbindelse med COVID-19.

Det betyder, at der max. må samles 500 personer på Nature Energy Park i forbindelse med 3F Superligakampen OB-FC Nordsjælland søndag d. 20. september kl. 14.

De 500 personer inkluderer spillere, trænere, stab, tv-folk, kommunikation, sikkerhedspersonale og et begrænset antal sponsorer.

Beslutningen om at lukke godt 300 sponsorer ind til kampen på søndag er truffet i tæt dialog med og i overensstemmelse med klubbens officielle fanklub, De Stribede. Med en tidsfrist på under 48 timer har vi sammen vurderet, at det er ikke muligt for os at beslutte hvilke 300 fans, der skulle have adgang ud af de knap 4.000 fans, der allerede havde sikret sig en billet.

Det betyder følgende:

- Sæsonkort: Har du hentet billetter på sæsonkort, kan disse IKKE bruges. Du vil få yderligere info på mail.

- Billetter købt online: Har du købt billetter på ob.dk, kan disse IKKE bruges. Du vil få yderligere info på mail.

- Sponsorer: Får direkte besked via mail og sponsorapp om adgang.

Vi opfordrer alle til at holde og respektere retningslinjerne vedrørende COVID-19, så vi kan hjælpe hinanden nu og dyrke fællesskabet, når det igen er muligt at se fodbold sammen.

Annonce