- Alle skal kunne se, vi vil det mest
Superliga

- Alle skal kunne se, vi vil det mest

29 nov 2018

Lørdag klokken 16 tager vi imod Vendsyssel, og står det til Casper Nielsen, kan man forvente at se et OB-hold, der vil gøre alt for at sikre tre point.

Striberne er inde i en god resultatmæssig stime, og på lørdag gælder det Vendsyssel FF i Superligaens 18. runde. Det bliver første hjemmebanekamp siden den 11. november, og Casper Nielsen glæder sig til igen at skulle spille på Nature Energy Park.

- Jeg glæder mig til, at vi skal møde Vendsyssel på lørdag. Det bliver et gensyn med vores hjemmebane, hvor vi havde en rigtig god oplevelse senest med en sen sejr over Esbjerg. Vi er inde i en god stime, og den stime skal rigtig gerne fortsætte med en sejr over Vendsyssel, fortæller Casper Nielsen.

Første indbyrdes opgør mod nordjyderne fra Hjørring var i sæsonens allerførste kamp. Dengang endte det med en sejr til Vendsyssel FF på 3-2, og det må ikke ske igen, fortæller Casper Nielsen.

- Selvom vi er inde i en rigtig god periode, så er vi klar over, at det bliver en utrolig svær kamp mod Vendsyssel. Vi har flere gange vist, at de sværeste kampe for os er, når vi måske er favoritter på papiret. Vi ved, at Vendsyssel nok ikke kommer flyvende frem, og de vil måske stå lidt afventende. Det kan være svært at bryde igennem, for de har en god organisation, så det bliver en rigtig svær opgave at løse. I den offensive del af spillet er de gode i deres omstillinger, så det kunne godt gå hen og blive spændende til det sidste, siger Casper Nielsen.

Casper Nielsen er inde i en rigtig god stime personligt set. Den 6. november lavede han to mål mod Hobro i Sydbank Pokalen, den 11. november scorede han det afgørende mål i sejren over Esbjerg på 2-1, og i seneste runde var han med i alle tre OB-scoringer. Han har altså i den grad være kampafgørende, og det glæder ham naturligvis.

- Det er vildt dejligt, at det går, som det gør for tiden. Det giver mig selvtillid, og det giver tro på tingene. Det giver de der berømte ekstra procenter, og jeg nyder virkelig at spille fodbold for tiden. Det går rigtig godt for os som hold, og på lørdag skal vi ud over stepperne og vise, det er os, der spiller på hjemmebane. Vi skal koncentrere os om vores egen indsats, for vi er rigtig gode, hvis vi rammer det niveau, vi kan, siger Casper Nielsen.

Der er kampstart lørdag klokken 16:00, og Casper Nielsen er ikke i tvivl om, hvad der skal til, for at det bliver en striber sejr.

- Alle vores fans skal kunne se, at det er os, der vil det mest. Vi spiller på hjemmebane, så vi skal ud og dominere kampen, men selvfølgelig stadig spille med omtanke. Det vigtigste er tre point, og dem får vi kun, hvis det stråler langt ud af os, at vi vil gøre alt for at få dem.

Der er kampstart 16:00, men allerede fra klokken 14:00 kan du lade op til kampen i vores Albani Fanzone, mens Faxe Kondi Familiezonen åbner op klokken 14:30.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik