Annonce
Annonce
Alm glæder sig til at opleve og møde fansene
3F Superliga

Alm glæder sig til at opleve og møde fansene

30 jul 2021
Annonce

Søndag venter sæsonens første hjemmekamp, og det bliver også Andreas Alms første kamp i Odense som OB-træner. Allerede lørdag formiddag kommer han til at møde fansene for første gang, når vi træner i Ådalen for sidste gang inden FCK-kampen.

Annonce

Der er en fed, fynsk fodboldweekend i vente; særligt hvis man render rundt med et stribet hjerte, der banker blåt og hvidt. Vi spiller nemlig sæsonens første hjemmekamp, når F. C. København kommer på besøg på Nature Energy Park, en kamp som billetsalget for længst har rundet 10.000 billetter til.

Der er dermed udsigt til, at det bliver det største enkeltstående event i Odense i mere end halvandet år, og det bliver første fodboldkamp for os med fuld kapacitet siden den 1. marts 2020. Derfor kan man godt forvente, at der bliver gang i den på tribunerne, og netop liv på tribunerne fra de stribede fans er noget, vores cheftræner, Andreas Alm, ser frem til at opleve.

- Nu er jeg jo ny i klubben, men historikken omkring OB’s fans og det, jeg har hørt fra andre i klubben, er, at betydningen af om der er OB-fans på tribunerne, når vi spiller, den er stor. Lige nu tror jeg endda, den er ekstra stor. Vi kan forhåbentlig snart lægge en tid bag os, hvor hele verden har været lukket ned, og jeg tror, at det giver noget ekstra, at vi nu kan få sådan en oplevelse her. Supporten bliver endnu stærkere, og jeg tror, fansene kan få endnu større betydning end tidligere. Det vil komme til at gøre et stort indtryk på os, og jeg ser rigtig meget frem til kampen på søndag, siger Andreas Alm.

Søndag bliver der gang i den på tribunerne på Nature Energy Park, men allerede lørdag kommer Alm og resten af førsteholdet til at møde fansene. Fansene har meldt deres ankomst til den afsluttende træning i Ådalen lørdag formiddag, og derudover har de også planlagt fanmarch om søndagen. Det er altså ikke kun spillerne, der ser frem til at få fans på tribunerne igen; fansene glæder sig i høj grad også til at komme tilbage, og det er Andreas Alm bevidst om.

- Vi vil til lørdagens træning mærke, at der er mange, der vil os det rigtig godt. Vi er så heldige, at vi hver dag skal arbejde for OB på fodboldbanen, men der findes mange andre end os, der arbejder for klubben og som tænker på klubben 24-7. Der er mange fans, der tænker på klubben, og som der lever for klubben alle ugens dage og alle ugens timer. Det er godt for os at opleve det, og det er godt for os at møde vores fans, siger Andreas Alm, inden han sætter lidt flere ord på søndagens kamp:

- Det er en fed hjemmekamp og særligt som den første hjemmekamp. Vi har nu været to gange i Jylland for at spille, så vi glæder os til at komme hjem til Odense. Vi møder FCK, som traditionelt set er et stort hold, så det bliver en spændende kamp. Ser man overordnet på det, så er det for mig en perfekt timet match, og vi glæder os til at starte vores hjemmebanesæson med en kamp, hvor der forhåbentlig kommer rigtig mange fans på stadion, som vi håber, vi kan give en god oplevelse, siger Andreas Alm.

Sidste træning i Ådalen er lørdag klokken 10.15, og vil du se den, skal du have en gyldigt coronapas. Derudover er der fanmarch fra Munke Mose på søndag med afgang klokken 15.30.

Alt sammen er for at lade op til kampen mod FCK, som der er mere end 10.000 billetter ud til. Har du ikke allerede sikret dig billet til kampen, så kan du gøre det her.

Du kan også købe et sæsonkortabonnement; her kan du i den første måned sikre dig adgang til både kampene mod F. C. København, Silkeborg IF og Brøndby IF for bare 69,- kr.

Annonce