Annonce
Annonce
Alm tilfreds med træningslejren
Førsteholdet

Alm tilfreds med træningslejren

03 jul 2021
Annonce

Lørdag blev træningslejren afsluttet, og Andreas Alm er rigtig tilfreds med udbyttet - både i løbet af træningslejren; men også afslutningen på træningslejren, som var en sejr på 7-0 over Fremad Amager.

Annonce

Da kampens dommer lørdag klokken lidt i 15 fløjtede træningskampen mellem OB og Fremad Amager af, var det ikke bare afslutningen på 2x45 minutter. Det var også afslutningen på dette års sommertræningslejr for førsteholdet, og cheftræner Andreas Alm er rigtig glad for at få en så god afslutning på træningslejren.

- Når man har været samlet på en træningslejr i flere dage, så er det altid dejligt at kunne sluttede det af med et godt resultat, og med en kamp der indeholder mange gode ting. Når vi scorer så mange mål, som i dag, så er det klart, at der er mange positive ting, og spillerne leverede en rigtig god indsats i dag, siger Andreas Alm umiddelbart efter slutfløjtet.

Der er mange trænere, der ikke som sådan prioriterer præstationerne højere end resultaterne i træningskampene, men da vi spurgte Andreas Alm om, hvorvidt han var mest tilfreds med præstationen eller resultatet, fik vi følende svar.

- Resultatet er jo en præstation. Du kan aldrig pille resultatet væk fra din præstation eller omvendt, for de to ting hænger sammen, og for mig at se er det ikke to forskellige ting. Når det er sagt, så er jeg rigtig tilfreds med begge dele i dag, siger Alm, inden han sætter nogle ord på, hvad træningslejren har givet.

- De første to dage på træningslejren var lange og intensive. Første dag kørte vi til Nyborg og tjekkede ind, hvorefter vi om aftenen skulle spille kamp mod Næsby. Dagen efter var der teambuilding fra morgenstunden og træning om aftenen. Så vi har haft mange timer sammen, og det har været rigtig godt for os.

Næste kamp for Andreas Alm og resten af førsteholdet er onsdag eftermiddag, når vi klokken 13.00 spiller træningskamp mod Brøndby IF. Dette gør vi på stadion ved Nyborg Idrætscenter, og tager du ikke turen til Nyborg, så kan du streame kampen her på www.ob.dk.

Annonce