Annonce
Annonce
Anders Møller Christensen er individuel forsvarstræner på Akademiet
Akademi

Anders Møller Christensen er individuel forsvarstræner på Akademiet

05 aug 2022
Annonce

Den tidligere forsvarskrumtap Anders Møller Christensen har det seneste år været tilknyttet Akademiet som individuel træner. Her arbejder han med klubbens unge forsvarsspilleres individuelle færdigheder, og vi er nu blevet enige om at forlænge samarbejdet for den kommende sæson.

Annonce

Anders Møller Christensen nåede at spille 275 kampe i den stribede trøje, og han har i løbet af sine otte sæsoner i klubben samlet stor viden og erfaring om klubben, forsvarspillet og fodbold generelt. Derfor er vi stolte over at have ham tilknyttet som individuel træner for vores unge forsvarsspillere på Akademiet.

- Det er skønt, at vi har fået Anders til at varetage den individuelle træning af vores unge forsvarsspillere. Han er utrolig vellidt blandt alle i klubben, og det er vigtigt for vores unge spillere, at de kan tage ved lære fra så erfaren en forsvarsspiller, siger Tonny Hermansen, der er Akademichef i OB.

Anders Møller Christensen er også selv glad for sin rolle på Akademiet:

- Jeg er rigtig glad for at være her, da det er nogle dedikerede unge mennesker, jeg arbejder med, som virkelig vil det. Det er en stor fornøjelse, og det er dejligt, at der også er stort fokus på det defensive, hvor jeg kan have spillerne én til én og dele ud af min viden og erfaringer, siger Anders Møller Christensen.

Vi har nu indgået en ny aftale med Anders Møller Christensen, så vi har papir på hinanden frem til sommeren 2023.

Annonce