Annonce
Annonce
Andreas Alm forventer all-inclusive teambuilding i Thailand
Førsteholdet

Andreas Alm forventer all-inclusive teambuilding i Thailand

30 jan 2023
Annonce

Tirsdag morgen rejser spillertruppen mod træningslejren i Bangkok, og Andreas Alm og trænerteamet har allerede påbegyndt forberedelserne.

Annonce

De morgenfriske fynboer rendte muligvis ind i overraskende mange stribede fodboldspillere ved Ådalen denne morgen, da førsteholdet allerede mødte ind ved seks-tiden for at forberede tidsforskellen til Bangkok, og i morgen starter træningen også kl. 6.00, inden spillerne drager afsted mod Kastrup Lufthavn.

- Vi mødte tidligere ind i dag, da vi har en tidsforskel på seks timer til Bangkok, og vi prøver at håndtere den og eventuelt jetlag et par dage, før vi tager afsted. Det er vigtigt for os, at vi kommer tidligt op, så det også er muligt at få sovet lidt i flyveren. På den måde har vi haft mandag og tirsdag til at omstille os til tidsforskellen i Bangkok, siger Andreas Alm, der er cheftræner i OB.

For Andreas Alm er det nemlig ikke nyt at rejse langt væk for en træningslejr, og han ser da også fordele ved at komme længere væk, end hvor klubbens træningslejre tidligere har været holdt.

- Jeg har tidligere rejst på træningslejr til Kina, Californien og Oregon, hvor der var en tidsforskel på ni timer, så jeg har store forventninger til turen. Nogle gange skal man arrangere teambuilding-arrangementer, men på sådan en træningslejr her, så er teambuilding allerede inkluderet; det er all-inclusive teambuilding. Så jeg synes, at alting vi gør, fra når vi tager afsted, det bliver en del af at bygge holdet og være sammen under nye forudsætninger, siger Andreas Alm.

I Thailand vil den daglige træning foregå på træningsanlægget, BG Training Centre, og det er også her, at to af turens tre træningskampe spilles, når vi møder Sabah FC fra Malaysia og Nakhon Pathom United fra Thailand, mens kampen mod Terenggaunu FC fra Malaysia spilles på BG Stadium.

- Vi har set modstanderne spille på Wyscout, og der er et godt tempo i kampene. Under VM så vi, at alle verdensdele kan spille fodbold; fodbold er mere globalt i dag, end det nogensinde har været før. Der kan findes andre tilgange til modstanderne, og varmen bliver også en faktor, så det bliver spændende at se, siger Andreas Alm.

Spillerne drager afsted mod Thailand tirsdag den 31. januar, hvor de vil være frem til den 13. februar, hvor de vender retur til Danmark.

Annonce