Annonce
Annonce
Andreas Odbjerg er ny OB-ambassadør
Nyt fra OB

Andreas Odbjerg er ny OB-ambassadør

14 jul 2021
Annonce

I sidste uge blev MØ som den første ikke-fodboldspiller en del af vores ambassadørkorps, og i dag kan vi præsentere endnu en, da den højaktuelle danske musiker Andreas Odbjerg netop er blevet ambassadør for klubben.

Annonce

Du kan sagtens flytte din hverdag væk fra Odense, men du kan aldrig tage OB ud af hverdagen. Det er vores nyeste OB-ambassadør et bevis på, for selvom den højaktuelle danske musiker Andreas Odbjerg er bosiddende i København, så er han stribet for livet, og derfor er han i dag blevet OB-ambassadør, hvilket betyder rigtig meget for ham.

- OB er den eneste klub, hvor jeg ikke føler, at det har været et valg, om jeg skal være fan af klubben. Det påvirker mit humør, hvordan det går, når OB spiller, og det er det fynske blod i mine årer, der har valgt, at jeg skal være OB-fan. Det er vigtigere for mig, at det går godt for OB, end at det går godt for nogen anden fodboldklub, siger Andreas Odbjerg og fortsætter:

- Jeg er kommet på stadion, siden jeg var helt lille, og jeg ser stadig alle OB’s kampe. Det er kæmpestort, og der følger rigtig meget med den opmærksomhed, jeg får, som måske ikke kan bruges til så meget, men jeg føler i høj grad, at det her kan bruges til noget for mig, og jeg håber også, at klubben kan bruge nogle af de ting, som jeg kan være med til at tilbyde, siger Andreas Odbjerg.

Andreas Odbjerg er vokset op i udkanten af Odense, og han er en rigtig god repræsentant for Striberne. Når han er ude og spille koncerter med sin band, så slutter de som regel med at spille i fodboldtrøjer, og her glæder kommerciel chef i OB, Jack Jørgensen, sig over, at OB-trøjen skal vises frem af Andreas Odbjerg.

- Når vi har så stærke repræsentanter for Fyn, Odense og OB som Andreas Odbjerg, så er det helt naturligt for os, at han skal være OB-ambassadør. Han har aldrig lagt skjul på sin store kærlighed til klubben, og jeg ved, at han helt sikkert vil bære striberne med stolthed, når han denne sommer skal turnere rundt i hele landet. Så vi er meget stolte over, at Andreas Odbjerg nu også er del af vores hold af OB-ambassadører, siger Jack Jørgensen.

Andreas Odbjerg er den anden ikke-fodboldspiller, som er blevet en del af vores ambassadørkorps, efter den internationale verdensstjerne MØ i sidste uge blev udnævnt som OB-ambassadør.

Annonce