Annonce
Annonce
Andreas Odbjerg spiller live i Albani Fanzone før årets første hjemmekamp
Nyt fra OB

Andreas Odbjerg spiller live i Albani Fanzone før årets første hjemmekamp

19 feb 2022
Annonce

Søndag d. 27. februar spiller vi forårets første kamp hjemme på Nature Energy Park, og det bliver et brag. Der er kampstart kl. 18.00, men det er en god idé at komme tidligt, da OB-ambassadør Andreas Odbjerg kommer og spiller i Albani Fanzone inden kampen.

Annonce

Vores Albani Fanzone er i de seneste år bare blevet mere og mere populær. Derfor har vi brugt vinterpausen i 3F Superligaen til at udvide fanzonen, så den nu er cirka 50% større, og derudover har vi fået bygget en helt ny scene dernede.

Den forstørrede Albani Fanzone og helt nye scene får premiere søndag d. 27. februar, og vi starter med et brag, da vi får besøg af et af de for tiden mest populære danske navne – og det formentlig største navn der nogensinde har varmet op til en kamp i 3F Superligaen.

Andreas Odbjerg, der netop har vundet Årets Kunstner og Årets Hit ved Zulu Awards kommer nemlig og spiller i Albani Fanzone inden hjemmekampen mod FC Midtjylland. Andreas Odbjerg, der er OB-ambassadør, spiller fra klokken 16.40 – 17.15.

For at få adgang til koncerten med Andreas Odbjerg, skal du bare have billet til kampen, og dermed kan du i forsalget sikre dig adgang til både OB – FCM samt en koncert med Andreas Odbjerg for bare 100,- kr. Tryk her for at købe din billet.

Vi går et spændende forår i møde, hvor der blandt andet er en pokalsemifinale på programmet. Hvis du vil være sikret adgang til hjemmekampen i pokalsemifinalen, så kan du købe sæsonkort på abonnement for bare 69,- pr. md. for voksne lige her.

Annonce