Annonce
Annonce
Barrett: Vi viser igen store nosser
3F Superliga

Barrett: Vi viser igen store nosser

29 jun 2020
Annonce

Vi tog tre point på hjemmebane mod Lyngby mandag aften. Læs, hvordan Jacob Barrett, Jens Jakob Thomasen og Anders Klynge oplevede kampen.

Annonce

Anders Klynge:

Jeg kommer ind til en kamp, hvor vi er rigtig meget på bolden. Det er en kamp med godt tempo på. Vi flytter bolden godt og får skabt de chancer, der skal til. I anden halvleg får vi spillet ekstra hurtigt og skabt det overtal, der skal til.

Vi bliver ved med at trykke dem og holde trykket. Vi får flyttet bolden godt rundt, og det giver mulighederne for at score de her tre mål i anden halvleg. Det er super fedt at prøve at få lidt spilletid. Jeg har fået muligheden, og så er det bare at gå ind og spille. Det er jeg utroligt glad for.

Jacob Barrett Laursen:

Jeg står med en lykkelig følelse, men jeg er også lidt vemodig. Det er sidste kamp jeg har her, og det er sidste dag i morgen, jeg har med drengene. Følelserne sidder lidt ude på tøjet lige nu, det må jeg ærligt indrømme.

Jeg er bare så lykkelig over, at vi igen viser nogle store nosser og vinder puljen. Vi vinder 3-1 fuldt fortjent, og nu tager jeg herfra og ved, at vi får førstepladsen og ikke skal holde øje med de andre mere. Nu kan vi begynde at se opad, og det er helt fantastisk.

Jens Jakob Thomasen:

Det er pisse dejligt med tre point. Vi gik ind til kampen med et mindset om, at den skulle vindes. Det gør vi selvfølgelig altid. Vi gik efter puljesejren i dag. Vi var ikke interesseret i, at det skulle udsættes. Vi er meget tilfredse.

Vi kommer bagud, men viser igen styrken og tålmodigheden. Jeg synes, vi spiller rigtig godt i første halvleg. Vi kommer frem til rigtig mange chancer og tager også mange chancen inde centralt. Det giver os muligheder og åbner dem op mange gange. Der er vi vel et eller andet sted lidt uheldige, og det er for dårligt, at vi ikke er foran. Men vi lader os ikke slå ud af det, og i pausen er vi overbevist om, at vi kommer ind igen og tager sejren. Vi sidder og siger til hinanden, at den her kan vi godt tage, fordi vi har overskud.

Annonce