_MG_7938

30.09.2022 19:24

AaB bragte sig tidlig foran på et hjørnespark, men i anden halvleg pressede vi igen, og med et mål af Bashkim Kadrii kunne vi tage hjem med point.

Dommer: Jens Maae

Efter en veloverstået landsholdspause skulle drengene fra den fynske hovedstad jagte tre point på en efterårsaften i Nordens Paris. Der skulle da heller ikke gå mere end fem minutter, før Issam Jebali fandt Franco Tongya, der trykkede kvalificeret af fra distancen, men han måtte dog se sig afvist af keeperen. Ellers var der ikke det store at berette om første halvlegs indledning, som var chancefattig og præget af en del boldtab.

Dog fik AaB hul på bylden efter et hjørnespark, hvor Lars Kramer kunne bringe aalborgenserne foran 1-0 på et hovedstød.

Efter scoringen fulgte en lang periode uden store chancer og uden tydelig dominans fra nogen af holdene.

Mod slutningen af anden halvleg kom vi til gengæld i bedre kontrol og var markant bedre på bolden med flere gode sekvenser. Det sås blandt andet ved en stor chance til Issam Jebali, som blev serviceret af Gustav Grubbe med et indlæg. Issam Jebali kom dog for meget under bolden på hovedstødet, hvorfor bolden fløj over overliggeren.

De gode takter fortsatte immervæk, og OB havde pludselig langt større succes med at komme ind omkring – og i – AaB’s felt. Med 43 minutter spillet fik Bashkim Kadrii eksempelvis afprøvet venstreskøjten, men den hårde flade bold sneg sig desværre forbi nærmeste stolpe.

Om end vi gik til pause bagud med ét, var der optimisme at spore på OB’s vegne.

Anden halvleg startede, som første halvleg sluttede, nemlig med flere gode sekvenser fra OB’s side. Dog var AaB opmærksomme, og fik sat en omstilling i gang, som endte hos Lucas Andersen, der fik afsluttet. Martin Hansen kvitterede dog med en super redning langs græsset.

Med de gode OB-takter måtte det være et spørgsmål om tid, før vi ville lykkes med at score, og det var formstærke Issam Jebali, der fandt lige så formstærke Bashkim Kadrii i feltet. Sidstnævnte roterede på en mønt og fintede en AaB-spiller i processen, hvorefter han kunne banke bolden forbi AaB-keeperen. Fortjent udligning til 1-1.

Anden halvleg i øvrigt var en blandet affære, hvor initiativet bølgede mellem henholdsvis os og AaB. Det var dog os, der var farligst, og særligt i kampens døende minutter var vi tæt på af flere omgange, hvor Bashkim Kadrii blandt andet ikke var mange centimeter fra at udføre et saksespark til perfektion.

Den store forløsning udeblev dog, hvorfor vi måtte tage os til takke med et point i Aalborg. Vi kunne dog alligevel særligt glæde os over den store opbakning, hvor mange stribede fans havde fundet vejen til udebaneafsnittet og gav den gas.

Martin Hansen – Gustav Grubbe (Nicholas Mickelson 84.), Mihajlo Ivancevic, Bjørn Paulsen, Aske Adelgaard – Jeppe Tverskov, Armin Gigovic, Franco Tongya (Jakob Breum 84.), Mads Frøkjær, Issam Jebali – Bashkim Kadrii (Simon Ayo Okosun 89.)

Hans Christian Bernat, Yankuba Minteh, Nicholas Mickelson, Alasanna Manneh, Jakob Breum, Charly Nouck Hornemann, Simon Ayo Okosun, Aron Thrandarson