Annonce
Annonce
Bashkim: Scoringen giver ekstra selvtillid
3F Superliga

Bashkim: Scoringen giver ekstra selvtillid

20 apr 2021
Annonce

Bashkim Kadrii scorede et klassemål i søndagens kamp. Det har givet ham masser af selvtillid, og han tror på, at han snart får nettet til at blafre igen.

Annonce

Onsdag aften klokken 18.00 møder vi AaB på udebane i Kvalifikationsspillet, og selvom vi med en sejr kan lægge os i toppen af Kvalifikationsspillet, så bliver det ikke nemt i Aalborg.

- Det er svært at møde AaB, og det er rigtig svært at møde dem i Aalborg. De er inde i en god periode i forhold til at hente point, men vi tror på os selv. Vi vandt, sidst vi var på besøg deroppe, og vi gjorde det virkelig godt. Så der er mange ting fra det seneste opgør i Aalborg, vi kan tage med i vores forberedelser til onsdagens kamp, siger Bashkim Kadrii.

Bashkim Kadrii vendte tilbage til OB i februar måned efter et ophold i Saudi Arabien, som i slutningen af tiden ikke bød på ret mange kampminutter. Derfor manglede der kamptræning, da han vendte hjem til Odense, men det går den rigtige vej i forhold til det, og så sent som i søndags fik han fuld spilletid mod SønderjyskE, hvilket har været godt for ham.

- Det går godt med at få bygget nogle kampminutter på, så jeg kan blive endnu skarpere. Det tager noget tid at komme på 100 %, men jeg har det godt, og de 90 minutter i søndags gør, at jeg bevæger mig i den rigtige retning. Skal jeg blive den bedst mulige udgave af mig selv, så kræver det endnu flere kampminutter, så vi må se, om jeg får mulighed for at bygge endnu mere på i morgen mod AaB.

Kadriis klassekasse

Udover kampminutter fik Bashkim Kadrii også skudt lidt ekstra selvtillid ind i kroppen i søndagens kamp, da han scorede sit første mål efter sin tilbagevenden. Det gjorde han efter fem minutter af kampen, da han flugtede den helt op i hjørnet. En scoring der i øvrigt er nomineret til at blive Rundens Mål hos Superliga.dk.

- Selvfølgelig var det dejligt at se bolden gå i kassen, og jeg kunne godt mærke, at jeg ramte den rigtig godt. Lige efter kampen fyldte det dog mest i hovedet på mig, at vi ikke fik alle tre point. Men det er dejligt at kunne se tilbage på en god kasse. Men nu skal vi videre, og der skal scores endnu flere mål.

- Et mål giver selvtillid og tro på tingene for en angriber. Det giver en tro på, at man kan lave noget lignende igen, så jeg har helt afgjort troen på, at jeg snart scorer igen, siger Bashkim Kadrii.

Hvis du mener, at Bashkim Kadrii scorede Rundens Mål i 3F Superligaen, kan du give ham din stemme her.

Jubelbrølet ville utvivlsomt have været højt i søndags, hvis der måtte have været tilskuere til kampen. Det måtte der desværre ikke, men de tilskuerløse kampe er langt om længe et overstået kapitel. Onsdagens kamp i Aalborg bliver med nordjyske tilskuere på tribunerne, og når vi søndag får besøg af Lyngby, så er der fynske fans på tribunerne, hvilket Bashkim Kadrii glæder sig til.

- Fans betyder alt for fodbold. Men kan se, hvor kedelig og tør stemning der er, når der ikke er folk på tribunerne, og det er virkelig ikke det samme uden fans. Så det betyder alt i verden, at de vender tilbage nu, og jeg håber rigtig meget, at de kan give os de sidste par procenter i vores kommende hjemmekampe.

- Men først gælder det AaB, og vi har en stor tro på, at vi kan vinde. Som sagt gjorde vi det godt, sidst vi var deroppe. I de seneste kampe har vi lige manglet det sidste, men det tror jeg på, at vi kan få det med i kampen onsdag, og så kan vi godt gentage sejren fra sidst, siger Kadrii.

Kampen mod AaB spilles onsdag aften klokken 18.00, og du kan se den på TV3 Sport. Næste gang du kan se fodbold på stadion er søndag aften klokken 18.00, når vi hjemme på Nature Energy Park møder Lyngby Boldklub. Den kamp kan du sikre dig billet til her.

Annonce