Annonce
Annonce
Bernat: Stolt over at kunne give noget tilbage
3F Superliga

Bernat: Stolt over at kunne give noget tilbage

27 nov 2021
Annonce

Hans Christian Bernat har nu mere end 10 gange været i startopstillingen, og derfor er der som en del af Øens Hold klubsamarbejdet en god bunke penge på vej til Morud IF og Næsby Boldklub, som er de to klubber fra Øens Hold, han tidligere har spillet for.

Annonce

Når en førsteholdsspiller, med en fortid i en klub fra Øens Hold, har spillet ti kampe fra start – så belønnes moderklubben med en check, og det er en del af aftalen i vores klubsamarbejde, Øens Hold. Hans Christian Bernat har inden søndagens kamp mod FC Nordsjælland spillet 17 førsteholdskampe, og derfor er der nu penge på vej Morud IF og Næsby Boldklub – som en tak for at have bidraget til udviklingen af en førsteholdsspiller.

Morud IF får 60.000 kroner, mens Næsby Boldklub kan se frem til 40.000 kroner. I midten af denne uge var Hans Christian Bernat på besøg i Morud for at fortælle om den gode nyhed, og det er noget, der gør stort indtryk på vores unge keeper, at han gennem sine præstationer kan sende 100.000 kroner afsted til sine to fynske barndomsklubber.

- Det betyder rigtig meget for mig at kunne give noget tilbage til de klubber, jeg tidligere har spillet i. Jeg var så heldig, at jeg tidligere på ugen selv var ude i Morud og fortælle om den gode nyhed. Det gjorde rigtig stort indtryk på mig, at jeg kunne se smilene og glæden hos alle børnene, der render rundt og spiller i Morud. Så jeg håber selvfølgelig, at Morud IF og Næsby Boldklub er glade for pengene, der forhåbentlig kan medvirke til, at begge klubber fortsætter det gode arbejde, de allerede nu laver. Jeg er i hvert fald både sindssygt glad og stolt over, at jeg har en fortid i netop de to fodboldklubber, der er fyldt med rigtig mange gode mennesker, siger Hans Christian Bernat.

De to klubber vil modtage checken i forbindelse med søndagens kamp mod FC Nordsjælland, og netop kampen mod FC Nordsjælland er også en, som Hans Christian ser frem til; og det gør han med optimisme.

- Vi har haft en rigtig god træningsuge. Jeg tror godt, man har kunnet se, at det har været en svær tid for os. Når man er i de perioder, skal man rykke tættere sammen i bussen, og det har vi virkelig gjort. Vi har trænet vildt godt, og vi har lavet nogle gode interne aftaler for, hvordan vi skal få de tre point mod FC Nordsjælland, og jeg tror helt vildt meget på, at vi får det ført ud i livet i morgen aften, siger Bernat.

Det er årets sidste kamp i 3F Superligaen, og derefter venter der os to pokalkvartfinaler mod Randers FC i Sydbank Pokalen. At det er årets sidste kamp i 3F Superligaen, gør ikke pointene mere værd end alle mulige andre i løbet af sæsonen, men efter kampen vil tre point lige netop i morgen alligevel gavne i længere tid.

- Det vil være godt for os at kunne gå på superligapause med en succesoplevelse. Vi ligger ikke på den plads, vi havde håbet på. De kampe der allerede er spillet, dem kan vi ikke ændre på nu, så dem skal vi ikke bruge for meget energi på. Vi kan kun have indflydelse på vores kommende kampe. Her er den næste kamp søndag eftermiddag, og her skal vi tage sejren. Tre point vil lune gevaldigt, og det vil også være rigtig godt for os med en god oplevelse, inden der venter et par spændende og vigtige pokalkampe mod Randers FC i december, siger Hans Christian Bernat.

Kampens mod FC Nordsjælland spilles søndag klokken 14.00 på Nature Energy Park. Der er gratis julebanko i Albani Fanzonen, og her råbes første tal op klokken 12.30, og der er rigtig mange fantastisk lækre præmier i puljen.

Hvis du ikke allerede har skaffet dig billet til ”Bold og Banko”, så kan du gøre det her.

Annonce