Billetsalget er åbent for alle til OB-Silkeborg IF
3F Superliga

Billetsalget er åbent for alle til OB-Silkeborg IF

07 jul 2020

Det er nu åbent for salget til alle fans i forbindelse med 3F Superligakampen OB-Silkeborg IF onsdag kl. 20.

Gode nyheder til alle stribede tilhængere: Der åbnes nu for salget af billetter til 3F Superligakampen OB-Silkeborg IF, så alle har mulighed for at erhverve sig en af de 4.000 billetter.

Indtil nu har det kun været sæsonkortholdere og sponsorer, der kunne får fingre i de eftertragtede pladser, men nu åbnes der op for, at alle andre også kan klikke sig ind på ob.dk og købe sig adgang til kampen.

Vi har dog kun 4.000 sæder til jer på grund af afstandskrav vedrørende COVID-19, og derfor vil der være et sæde imellem hver plads. Man bedes holde afstand og følge skiltningen, så vi alle kan passe på hinanden og følge sundhedsmyndighedernes anvisninger.

Det er meget vigtigt for klubben, at vi alle følger disse regler, så vi i resten af denne sæson kan få så mange fans som muligt indenfor rammerne på Nature Energy Park.

Vi har savnet fællesskabet og det helt specielle sammenhold, vi har med vores trofaste tilhængere, og vi har været glade for de få hundreder, der hidtil har haft adgang. Nu kan vi så glæde os over flere tusinde på lægterne.

Inden opgøret vil vi ære afdøde Svend Åge Rask med klapsalver, mens vores nykårede mesterhold hos U19 vil få deres hyldest i pausen.

Kampen OB-Silkeborg IF spilles kl. 20 onsdag d. 8. juli, og du kan købe billet her.