Annonce
Annonce
Björn Wesström er ny fodbolddirektør i OB
Nyt fra OB

Björn Wesström er ny fodbolddirektør i OB

01 jul 2021
Annonce

Björn Wesström er ny fodbolddirektør i OB, hvor han tiltræder fra AIK Stockholm den 1. januar 2022.

Annonce

Vi er glade for, at vi i dag kan præsentere den 48-årige Björn Tom Wesström som ny fodbolddirektør i OB. Björn Wesström kommer til klubben fra en stilling som administrerende direktør i AIK Stockholm, hvor han har været tilknyttet siden 1999. Her har han blandt andet har været sportsdirektør i over otte år, inden han i april 2020 blev forfremmet til administrerende direktør i klubben.

- I de sidste mange måneder har vi søgt efter en ny fodbolddirektør, og vi er derfor rigtig glade for, at vi nu kan præsentere Björn Wesström. Under den omfangsrige proces har vi oplevet en meget stor interesse for stillingen med et bredt felt af gode kandidater, og vi er derfor meget stolte over, at vi kan tiltrække en så stor kapacitet fra en nordisk topklub, siger bestyrelsesformand i Odense Sport & Event, Niels Thorborg.

Hos AIK Stockholm har Björn Wesström en imponerende transferhistorik, hvor han blandt andet stod bag det største spillersalg i Allsvenskans historie, da Alexander Isak i 2017 skiftede fra AIK Stockholm til Borussia Dortmund.

- Björn Wesström passer perfekt ind i den strategi og retning, vi præsenterede i maj, og med hans baggrund som ungdomstræner og -konsulent vil han også kunne styrke forbindelsen mellem Akademiet og førsteholdet, siger Enrico Augustinus, administrerende direktør i Odense Sport & Event.

Björn Wesström har UEFA’s P-licens, og han bliver nu genforenet med vores cheftræner, Andreas Alm, som han i knap otte år samarbejdede med i AIK Stockholm.

- Jeg ser vældig meget frem til at blive en del af klubben og byen. Der er en historik i klubben, som vidner om, at når alle står sammen, så findes muligheden også for at nå toppen. Der findes et stabilt grundlag i klubben, men det, som tiltrak mig, er frem for alt potentialet, som findes i både den eksisterende stab, spillere og trænere. Jeg vil være en del af, at vi sammen med fansene og samarbejdspartnerne vil påbegynde jagten på at opnå drømme, der er større, end hvad vi hidtil har opnået. Det kræver hårdt arbejde fra os alle, hvilket er en udfordring, jeg ser meget frem til, siger OB’s kommende fodbolddirektør, Björn Wesström.

Björn Wesström flytter til Odense, når han tiltræder stillingen som ny fodbolddirektør i OB den 1. januar 2022.

Annonce