Bliv en del af fællesskabet med et forårssæsonkort
Nyt fra OB

Bliv en del af fællesskabet med et forårssæsonkort

03 dec 2019

Knap 8.000 har snit besøgt Nature Energy Park til OB’s hjemmekampe i 2019, og hvis du eller en du har kær også skal blive en del af fællesskabet i 2020, har du nu mulighed for at få fingre i et sæsonkort til forårets afgørende superligakampe.

Hvis du ønsker en stribet jul for dig og dine kære, så kan du nu glæde dig selv eller andre med et forårssæsonkort til 3F Superligaens kampe på Nature Energy Park. Så er I sikret en plads, når vi rammer slutspillet i foråret 2020.

Du sikrer dig forårsæsonkortet via dette link.

Det er et fysisk kort, og det fungerer selvfølgelig også digitalt, hvor det kan det hentes ned til både Apple Wallet og Google Pay.

Kortet kan hentes på kampdage på Nature Energy Park helt frem til kampen mod AaB den 9. december, men du har også mulighed for at hente det på Nature Energy Park på hverdage, hvis du laver en aftale på billetter@ob.dk. Alternativt kan du få kortet tilsendt for kr. 50,-. Her må vi dog understrege, at du skal bestille i god tid, hvis det skal nå frem inden jul.

Priser:

  • Odense 1887 forårssæsonkort: kr. 399,-.
  • OB Junior (u/14 år) forårssæsonkort: kr. 199,-
  • Premium forårssæsonkort: kr. 799,-. (voksen)
  • Premium forårssæsonkort: kr. 499,- (barn/pensionist)

Hver gang der sælges et sæsonkort til en stribet fan, ryger der desuden kr. 50,- i Stemningspuljen. De penge går til tifoer, flag, underholdning, musik, konkurrencer og events. Dermed er du med til at sætte rammerne for en fornøjelig, fynsk fodboldfest på Nature Energy Park.