- Bliver dejligt at komme i kamp igen
Førsteholdet

- Bliver dejligt at komme i kamp igen

14 jan 2019

Mathias Greve glæder sig til tirsdagens kamp mod AGF, for han føler, det er længe siden, han sidst har spillet en fodboldkamp.

Førsteholdet spiller tirsdag klokken 12:00 årets første træningskamp. Det kommer til at foregå i Aarhus, hvor vi møder AGF på deres træningsanlæg, Fredensvang. 23 spillere er udtaget til vores trup, og en af dem er Mathias Greve, som glæder sig til igen at komme i kamp.

- Det bliver rigtig dejligt at komme i gang igen og komme på banen og komme i kampsituationer igen. Det bliver godt at mærke bolden ved fødderne mod et andet rigtig stærkt superligahold. Derudover bliver det spændende at se, hvilken forfatning AGF i. Jeg synes, det har set spændende ud på transfermarkedet for dem. Der har i hvert fald været aktivitet, så det bliver spændende at se, hvor de står, siger Mathias Greve.

Det er en uge siden, striberne vendte tilbage fra vinterferien, og skal Greve beskrive den uge med et ord, så er han ikke i tvivl.

- Skal jeg beskrive den med et enkelt ord, så må det være hårdt. Vi har fået lov at løbe en masse i den første uge. Vi lagde ud med to tests efterfulgt at løb både onsdag og torsdag, inden vi var en flok, der tog til Aarhus for at spille KMD Cup. Og selvom det var indendørs fodbold, skal det ikke undervurderes, for det var en hård omgang. Det har været en uge med fokus på det fysiske, så lad os håbe, vi får mere bold med i de kommende uger, fortæller Mathias Greve.

I efteråret fik Mathias Greve spilletid i 12 ud af 20 mulige superligakampe, men siden runde 16 blev det ikke til spilletid for midtbanespilleren, der sluttede sæsonen af med en skade. Derfor ser han ekstra meget frem til kampen tirsdag.

- Noget af det vigtige i en træningskamp er jo at få noget luft i lungerne og få følelsen af en kampsituation tilbage både i hovedet og kroppen. Jeg synes, det er ved at være lang tid siden, jeg har været i kamp på grund af en lille skade i slutningen af sæsonen, så jeg glæder mig til tirsdag middag, hvor vi forhåbentlig kommer ud og spiller en kamp på et fint niveau, fortæller Greve.

Der er som nævnt kampstart tirsdag klokken 12:00, og hvis du er forhindret i at tage turen til Fredensvang, kan du se kampen på AGF’s YouTube-kanal HER.