Bøgebjerg IF er ny samarbejdsklub i Øens Hold
Øens Hold

Bøgebjerg IF er ny samarbejdsklub i Øens Hold

16 maj 2019

Onsdag fik en række af Øens Hold-klubberne fornemt besøg af OB’s superligaspillere, da superligatruppen var på besøg i oplandet. Hos Bøgebjerg IF var besøget dog lidt mere specielt, da klubben samtidigt blev optaget som nyt medlem i Øens Hold-samarbejdet.

Hos Bøgebjerg IF blev det nye medlemskab blandt andet markeret med besøg af superligaspillerne Casper Nielsen og Jonathan Harboe, samt U19-spillerne Oliver Skolnik og Mikkel Michelsen.

- Vi er i Bøgebjerg IF utroligt glade for at være blevet en del af Øens Hold. Vi er en lille klub, som arbejder stenhårdt for at udvikle os på alle områder, og det at være en del af Øens Hold gør, at vi bliver en del af noget større, hvilket vi ser som værende ekstremt positivt. Samarbejdet giver os mange nye muligheder, såsom klubture til Odense Stadion, besøg af superligaspillere og meget mere. Det er alt sammen med til at styrke klubben og især sammenholdet i klubben, siger Bøgebjerg IF’s formand i fodboldafdelingen Abdi Ghani.

I samarbejdsklubben BBB fra Brændekilde-Bellinge var der også stor begejstring over besøget fra Jens Jakob Thomasen og Bashkim Kadrii samt Valdemar Ibsen og Jonas Skytte fra U19 Ligaen.

- Der kom fire friske OB-spillere på besøg på BBB´s baner, og de var med i vores træning på mange niveauer og ungdomsafdelinger. Det var en super dag med godt vejr, og OB-spillerne var med i mange øvelser for mange årgange. BBB´s spillere var meget glade for denne oplevelse, men det lykkedes dem også at sætte et par OB’ere på plads – Blandt andet da U12-spilleren Anders Plesner kaldte Bashkim Kadrii tilbage, da han løb forkert i øvelsen, siger Henrik Kofod Madsen fra BBB med et smil.

I Nr. Aaby IK fik ungdomsspillerne også en kæmpe oplevelse, da de havde besøg af Janus Drachmann, Yao, Daniel Obbekjær, Gustav Grubbe og Valdemar Kwasniak.

- Cirka 125 børne- og ungdomsspillere fik en fantastisk oplevelse på Nr. Aaby stadion i højt solskin. Spillerne roterede i grupper til otte stationer, hvor OB-spillerne var med. Der blev lavet mål, tricks og masser af sjov. Alle havde en god oplevelse, og det hele sluttede med masser af autografer og saftevand, siger Kaj Johansen fra Nr. Aaby.

Foruden de ovenstående samarbejdsklubber var OB også på besøg i Bogense G&IF, FC Broby, Munkebo BK, Næsby BK, Otterup B&IK, SFB og Aarup BK. Nedenfor ses udvalgte fotos fra klubbesøgene.

1 / 11