Bolden ruller fortsat hos OB Esport
OB Esport

Bolden ruller fortsat hos OB Esport

31 mar 2020

Selvom bolden ligger stille i 3F Superligaen, er der fuld fart på den virtuelle bold hos OB Esport, hvor holdet har spillet flere træningskampe mod andre hold fra eSuperligaen.

Pausens første træningskamp var mod Hobro IK, hvor OB Esport samlet vandt 2-1 efter Nicolai ”Grøn” Grønnemose vandt det første opgør 3-0, holdets nye spiller, Emil Skifter, vandt det andet opgør 4-1, mens Lucas Krøll tabte 0-1 i det sidste opgør. 

- Jeg synes, at jeg spiller en rigtig god kamp med kontrol over kampen i alle 90 minutter på trods af, at jeg mødte en gut, som muligvis har Danmarks bedste Ultimate Team-hold. Jeg formår at lukke ned for ham, uden at han får et eneste skud i kampen. Vigtigst af alt vinder vi samlet, hvor vi får vist, at vi hører til blandt toppen i Danmark, sagde Grøn efter kampen. 

I den næste træningskamp ventede Vejle Boldklub / Tricked Esport, hvor hele truppen igen kom i kamp. Efter ”Grøn” og ”Skifter” havde spillet hver deres opgør, stod kampen 1-1, og den sidste kamp blev noget uvant spillet på en Xbox, hvilket var nyt for ”Krøll”, som desværre måtte se sig besejret med 2-1. 

- Resultatet var meget fair, tænker jeg. I forhold til forudsætningerne for kampen så synes jeg, at jeg leverede to udmærkede kampe. Jeg skulle dog have truet ham lidt mere foran målet, så jeg kunne have scoret et par mål mere. Defensivt er jeg dog godt tilfredssagde ”Krøll” efter kampen. 

Onsdag d. 1. april kl. 20.00 spiller OB Esport den næste kamp, når Esbjerg fB med den tidligere OB’er Lasse Bækkelund på holdkortet venter. 

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik