IMG_5114

01.09.2018 15:34

OB var det bedste hold, men ineffektivitet kostede dyrt, da striberne tabte med 3-2 til FCK i U19-Ligaen.

U19-Ligaen
Lørdag 1. september, kl. 13:00, Ådalen
OB – FCK 2-3 (2-2)
1. min. 1-0 Kristian Brøndum
16. min. 1-1 Alexander Hjælmhof
28. min. 1-2 Ahmed Daghim
33. min. 2-2 Mikkel Michelsen
74. min. 2-3 Mohammed Daramy

OB’s holdopstilling:
Hans Christian Bernat – Jonas Skytte, Anton Pedersen, Oliver Skolnik, Jonathan Kjær – Lucas Møller (74. min. Max Fenger), Mads Frøkjær-Jensen (80. min. Marco Kruse), Anders Klynge, Kristian Brøndum – Peter Clement, Mikkel Michelsen (74. min. Rasmus Nissen)
Bænken: Rasmus Nissen, Marco Kruse, Max Fenger

U19-drengene tabte lørdag med 3-2 til FCK på hjemmebane. Striberne kom ellers blæsende ud fra start, og allerede efter et minut bragte Kristian Brøndum OB foran med 1-0, da han sparkede et indlæg fra Peter Clement i kassen.

Den gode scoring blev desværre ikke efterfulgt af en god præstation, og det var københavnerne, der virkede farligst. Og efter et kvarters tid fik de også bragt balance i regnskabet ved Alexander Hjælmhof. En halv time inde i kampen kom københavnerne så også foran. En føring man ikke kunne sige meget til.

Kombinationerne og presspillet fungerede ikke for OB, og forsvaret havde svært ved at spille sig ud af københavnernes første pres, så det ofte endte med en lang aflevering efter angriberne, hvor FCK’ernes centrale forsvarsspillere som regel vandt duellerne.

Fem minutter efter københavnernes føringsmål fik OB så svaret igen. Lucas Møller erobrede bolden højt oppe på banen, drev den frem og spillede den ind til Mikkel Michelsen på kanten af feltet. Michelsen tog bolden til sig, tog et par træk og sparkede den i kassen til 2-2.

Resten af halvlegen blev mere jævnbyrdig, og OB’erne spillede sig op, som halvlegen skred frem. Men at de første 45 minutter ikke endte med en københavnsk føring skyldtes blandt andet et par gode redninger fra Hans Christian Bernat i målet.

Kim Engstrøm fik justeret på knapperne i pausen, og det var et meget stærkere OB-mandskab, der kom ud fra pausen. Her var det OB, der dominerede, men skarpheden manglede. Store chancer blev brændt med afslutninger lige på københavnernes keeper, og når der blev skudt forbi ham, var stolpen i vejen.

I den anden ende af banen viste Mohammed Daramy til gengæld prøver på, hvor hurtig han er, da han efter 74 minutters spil løb fra OB’erne med bolden for fødderne, inden han sparkede den ind i højre side af målet til 3-2.

Det sidste kvarter var et stort OB-pres, inden FCK i overtiden fik taget lidt af presset ved en masse stop i spillet, som fik brudt rytmen i kampen. Det gjorde, at de fem minutters overtid primært bestod af duelspil, og så endte det med et stribet nederlag på 3-2, selvom spil og chancer var til mere.