DSC08094 kopier web

03.04.2022 14:51

Andreas Alm havde givet Jakob Breum en plads i startopstillingen, da vi i dag tog imod FC Nordsjælland, og det viste sig at være en god ide, da den unge fynbo blev dobbelt målscorer i dagens 2-1-sejr.

3F Superligaen – Kvalifikationsspillet
Søndag d. 3. april kl. 14.00, Nature Energy Park
OB – FC Nordsjælland 4-0 (1-0)
1-0 Jakob Breum (31.)
2-0 Jakob Breum (53.)
2-1 Simon Adingra (67.)

Ayo Simon Okosun (74.), Jens Jakob Thomasen (87.)
FC Nordsjælland
: Benjamin Nygren (15.), Lasso Coulibaly (84.)

Tilskuertal: 4.545

Kampens dommer: Mads Kristoffer-Kristoffersen

Efter en landskampsperiode var de fynske fodboldfans i dag vendt tilbage til den fynske fodboldkatedral, da OB tog imod FC Nordsjælland hjemme på Nature Energy Park. Trods truende skyer inden kampstart var der høj sol, syngende fans og pølsemix i Albani Fanzone, da superligaopgøret blev sparket i gang.

Spillet på banen bølgede frem og tilbage i de første minutter, uden nogle af holdene dog kom frem til synderligt store chancer. Max Fenger havde dog nær bragt jubel på tribunerne, da han kort inde i den første halvleg kom højest på et indlæg og headede bolden mod mål, men målmanden reddede forsøget.

Senere kom gæsterne igennem på kanten, hvorfra den blev sendt ind til Mohamed Diomande, der i feltet afsluttede forbi målet. Kort efter kom selvsamme Diomonde igennem på kanten, hvorfra han sendte en fræk afslutning afsted mod den nærmeste stolpe, men Hans Christian Bernat var vågen i målet, og han reddede den drilske afslutning.

Vi svarede dog fint igen, og Jakob Brem havde nær bragt hjemmeholdet foran, da Issam Jebali fandt ham med en yderside aflevering, men kort foran mål, løb bolden desværre fra den unge fynbo. Spillet bølgede frem og tilbage, og i sekunderne efter slog nordsjællænderne kontra, da Simon Adingra kom til en afslutning, men Hans Christan Bernat reddede flot forsøget.

Få minutter efter brød jublen dog ud på Nature Energy Park, da Mads Frøkjær spillede Issam Jebali fri på venstrekanten. Tuneseren slog bolden ind over til Jakob Breum, som headede på mål, men gæsternes målmand reddede forsøget. Breum var dog først over returen, og han sparkede bolden i mål til 1-0.

Jakob Breum var dog ikke den eneste, der ville true gæsternes målmand, og derfor sendte anfører, Jens Jakob Thomasen, inden pause en afslutning afsted mod mål, men den gik desværre tæt forbi, og spillerne gik til pause ved stillingen 1-0.

Anden halvleg startede ikke med de store chancer indtil, at Issam Jebali tog sagen i egen hånd og driblede sig igennem på venstrekanten. Da han nærmede sig baglinjen, sendte han den skråt tilbage til Jakob Breum, der uden chance for målmanden hamrede bolden op i krogen til 2-0.

FC Nordsjælland svarede dog igen senere i anden halvleg, da Martin Frese kom igennem på højrekanten og sendte bolden fladt indover til Simon Adingra, der sparkede bolden i hjørnet til 2-1. Mads Kristian Hansen var i offside i scoringsøjeblikket, så kampens dommer, Mads-Kristoffer Kristoffersen måtte forbi VAR-skærmen for at checke, om Hansen forstyrrede Bernats udsyn, men det vurderede dommeren ikke, så målet stod, og kampen sluttede med en skøn, fynsk 2-1-sejr.

Hans Christian Bernat – Nicholas Mickelseon (Mihajlo Ivancevic, 82.), Kasper Larsen, Jeppe Tverskov, Joel King – Ayo Simon Okosun, Jens Jakob Thomasen – Jakob Breum (Aron Elís Thrándarson, 82.), Mads Frøkjær (Emmanuel Sabbi 59.), Issam Jebali – Max Fenger (Sander Svendsen, 82.)
Bænken: Sayouba Mandé, Sander Svendsen, Emmanuel Sabbi, Jørgen Skjelvik, Aron Elís Thrándarson, Mihajlo Ivančević, Troels Kløve