Casper Nielsen solgt til belgisk klub
Nyt fra OB

Casper Nielsen solgt til belgisk klub

04 jul 2019

Casper Nielsen er i dag blevet solgt til den belgiske klub Royale Union Saint-Gilloise, som spiller i den næstbedste belgiske række.

Vi har i dag solgt Casper Nielsen, som i januar 2017 ankom fra Esbjerg fB. I sine to og et halvt år som OB-spiller har Casper Nielsen spillet 77 kampe, scoret syv mål og lavet otte oplæg.

- Casper er en succeshistorie for os som klub. Jeg synes, at vi sammen med Casper har gjort ham til en mere komplet spiller, og en spiller der i sin tid som OB-spiller har taget et skridt op, og nu befinder sig på en højere hylde, end da vi hentede ham i Esbjerg. Casper har haft et ønske om at prøve sig af i udlandet, og når vi sammen med Saint-Gilloise har fundet frem til en aftale, som både vi og Casper er tilfredse med, så vil vi ikke stå i vejen for ham, og vi ønsker ham held og lykke med karrieren i Belgien og siger tak for en rigtig fin indsats i OB-trøjen, siger sportsdirektør Jesper Hansen.

For Casper Nielsen selv har tiden i OB også været en, han husker tilbage på med glæde, men samtidig ser han også frem til det næste kapitel, der nu venter ham i den belgiske hovedstad.

- Det er svært at tage afsked med OB, for der skal ikke være nogen tvivl om, at min tid i OB har været rigtig god, og det er en tid, jeg vil huske tilbage på med glæde. Jeg har følt mig hjemme - både i klubben og i byen. Derudover har jeg udviklet mig i min OB-tid, og jeg føler helt afgjort, at jeg er blevet en bedre spiller. Det er en fantastisk klub, og jeg kommer til at savne fansene, holdkammeraterne, trænerne og alle de andre folk i klubben, og jeg håber på, at det her bliver et på gensyn - og ikke et farvel til OB.

- Jeg er fyldt 25 år, og jeg har altid drømt om at prøve mig selv af i udlandet, og derfor var jeg ikke interesseret i at forlænge min kontrakt, da muligheden for et skifte til udlandet opstod. Så nu venter der mig et nyt, spændende kapitel hos Saint-Gilloise, der har lagt en klar plan for mig og min fremtidige udvikling. Jeg føler virkelig, at de vil mig, og jeg glæder mig helt vildt. Så tak for denne gang til OB, og jeg krydser fingre for, at drengene og alle omkring klubben får en god sæson i 3F Superligaen, fortæller Casper Nielsen.

Casper Nielsen skifter til belgiske Saint-Gilloise med omgående virkning, og vi takker Casper Nielsen for tiden, ligesom vi ønsker ham held og lykke med den kommende sæson.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik