03.06.2021 13:26

Charly Nouck Horneman stod bag tre af målene, da vi onsdag besejrede Silkeborg IF med 5-1 på udebane.

U17-Ligaen
Onsdag 2. juni kl. 16.15, JYSK Park (Silkeborg)

Kampens forløb

Onsdag mødtes Silkeborg IF og OB i U7-Ligaen, efter kampen var blevet udsat fra lørdag, og her skulle vi fortsætte det gode forår som ubesejrede.

Vi startede kampen godt med et fremadrettet udtryk, og efter få minutter jagtede Charly Nouck Horneman en lang bold, som han kom først på, og snød Silkeborg-målmanden, så han nemt kunne lægge bolden i mål.

Senere vandt selvsamme Charly bolden uden for feltet, hvorefter han driblede sig igennem hele hjemmeholdets bagkæde og sparkede flot bolden ind med venstrebenet.

Få minutter efter spillede Tobias Augustinus-Jensen fra venstre side bolden ind til Markus Jensen, som sparkede den ind ved det nærmeste målhjørne.

Lige inden pausen fik Charly udbygget føringen yderligere efter en flot spilopbygning centralt i banen, hvor Tobias Augustinus-Jensen til sidst stak bolden i dybden til Charly Nouck Horneman, som alene med målmanden sikkert scorede.

Anden halvleg bølgede frem og tilbage, og efter ti minutter kom Silkeborg igennem i deres højre side, hvor bolden blev sparket fladt ind ved den nærmeste stolpe.

Kampens sidste mål blev scoret af Valdemar Grymer, der havde sin debut i U17-Ligaen. For tredje gang i kampen satte Tobias Augustinus-Jensen den næstsidste fod på bolden, da han fandt Valdemar Grymer foran målet, og han sparkede sikkert bolden i mål til slutresultatet 1-5.