Annonce
Annonce
Charly Nouck Horneman på toårig kontrakt
Akademi, Nyt fra U17

Charly Nouck Horneman på toårig kontrakt

03 jun 2021
Annonce

Onsdag scorede Charly Nouck Horneman hattrick i U17-Ligaen, og i dag belønnes han med en toårig kontrakt i klubben.

Annonce

Charly Nouck Horneman kom til OB fra Næsby Boldklub i vinters, og siden har han ikke set sig tilbage, da han i forårets kampe indtil videre har scoret syv mål.

- Charly er en spiller, som har et fantastisk drev med bolden, han har driblefærdigheder, han har afslutningsfærdigheder, og han er en spiller, som er sindssyg hurtig med bolden, hvor han både kan drible og afslutte i høj fart. Det ser man ikke så tit, og derfor skriver vi nu en toårig kontrakt med ham. Han er en spiller, som har store muligheder for at tage det næste step, men det kræver rigtig hårdt arbejde, og det ved han også selv, siger teknisk chef i OB, Tonny Hermansen.

Charly Nouck Horneman startede med fodbolden i OKS men skiftede siden til Øens Hold-klubben, Næsby Boldklub, hvor han i efteråret spillede i U19-Divisionen. Derfra blev OB og Næsby enige om, at han skulle prøve sig af i OB i et halvt år, og det har både været en succes for OB og for Charly.

- Han har flyttet sig kolo-enormt inden for de sidste par måneder, og han har bevist, at han kunne tage det næste step. Vi skal være stolte og glade for den udvikling, han har været igennem i henholdsvis OKS og Næsby, så der skal lyde en stor cadeau til de to klubber og ham selv, siger Tonny Hermansen.

For Charly Nouck Horneman er det hans første kontrakt, og det er noget, han sætter pris på.

- Jeg er selvfølgelig glad og stolt over kontrakten, da det er noget, jeg har drømt om i lang tid. OB betyder en hel del for mig, da jeg har fulgt klubben, siden jeg var lille, hvor jeg så holdet fra tribunen. Klubben er helt fantastisk, og hver eneste gang, vi skal til træning, så glæder jeg mig. Vi snakker alle godt sammen, og alle er bare glade hele tiden, siger Charly Nouck Horneman.

Kontrakten mellem Charly Nouck Horneman og OB løber frem til sommeren 2023.

Annonce